Μανικιουρίστ Αναλαμβάνει Πελάτη με Μύκητες στα Νύχια και τα Μεταμορφώνει Μέσα σε 3 Λεπτά

Ένα βίντεο που ανακατεύει το στομάχι δείχνει την ‘Miss Foot Fixer’ να καθαρίζει μύκητα νυχιού στο πόδι γυναίκας, καθώς ξεφλουδίζει το κίτρινο πυώδες υγρό.

Η ποδολόγος χρησιμοποίησε ειδικά εργαλεία για να απομακρύνει τον μύκητα από τα πέντε νύχια του ποδιού της ασθενούς.

Το μεγάλο νύχι της ανώνυμης γυναίκας φαινόταν σχεδόν ότι δεν επιδεχόταν επιδιόρθωση, αφού φάνηκε να άφησε την λοίμωξη εκτός ελέγχου.

Καθώς το σκληρό κίτρινο νύχι απομακρύνεται, το μολυσμένο υγρό βγαίνει από μέσα, όπου είχε παγιδευτεί.

Η Miss Foot Fixer, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Marion Yau, έχει πάνω από 41.000 συνδρομητές στο YouTube, οι οποίοι βρίσκουν τα βίντεό της ικανοποιητικά.

Ανεβάζει τακτικά φρικιαστικά βίντεο από τους ασθενείς που θεραπεύει, από τα νύχια που έχουν τραυματιστεί, αφαίρεση κάλων και την ξηρού δέρματος στα πέλματα.

Σε αυτό το βίντεο, η Miss Foot Fixer εκτελεί μια από τις συνήθεις διαδικασίες της – τον καθαρισμό και το κόψιμο μιας μυκητιασικής λοίμωξης – την οποία κάνει κάθε μέρα.

Η Miss Foot Fixer επιβεβαίωσε την ασθενή της ότι τα πάνε πραγματικά καλά σε μια διαδικασία που μοιάζει με οδυνηρή – αν και έχει εφαρμοστεί αναισθητικό από πριν.

Η Miss Foot Fixer δήλωσε ότι το νύχι φαίνεται ήδη καλύτερα, αλλά σχολιάζει ότι θα πάει καλύτερα με το χρόνο με φαρμακευτική αγωγή.

«Οι μυκητιασικές λοιμώξεις μπορούν να επηρεάσουν οποιοδήποτε μέρος του σώματος», είπε.

«Οι μύκητες υπάρχουν συνήθως μέσα και πάνω στο σώμα μαζί με διάφορα βακτήρια. Όταν ένας μύκητας αρχίζει να υπεραναπτύσσεται, μπορείτε να αποκτήσετε μια λοίμωξη.

Η ονυχομυκητίαση, που ονομάζεται επίσης tinea unguium, είναι μια μυκητιασική λοίμωξη που επηρεάζει είτε τα νύχια των χεριών είτε των ποδιών.

Η ονυχομυκητίαση επηρεάζει έως και ένα στα τέσσερα άτομα και, ακόμη και μετά τη θεραπεία, το νύχι μπορεί ακόμα να μολυνθεί εκ νέου.

Μετά την αποτυχία των κοινών φαρμάκων, όπως τα τοπικά διαλύματα και τα δισκία από το στόμα, ένας ασθενής μπορεί να χρειαστεί να δει τακτικά έναν ποδολόγο που θα χρησιμοποιήσει πιο εξειδικευμένες μεθόδους.