Το μανικιούρ του Τρόμου: Κατέληξε στο νοσοκομείο και προειδοποιεί τις γυναίκες για το μεγάλο Λάθος που κάνουν

Μια γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στο δάχτυλό της, αφού φέρεται να έλαβε ένα μανικιούρ που της μόλυνε το δάχτυλο.

Η γυναίκα επισκεπτόταν τακτικά ένα τοπικό κατάστημα περιποίησης νυχιών, βόρεια του Σίδνεϊ, για να αποκτήσει ακρυλικά νύχια για «χρόνια χωρίς προβλήματα».

Λίγες μέρες μετά την τελευταία επίσκεψή της, η γυναίκα κανόνισε χειρουργική επέμβαση μετά από πόνο και πρήξιμο στο μεσαίο δάχτυλό της.

Μοιράστηκε την τρομακτική ιστορία της σε μια ομάδα του Facebook για να προειδοποιήσει τον κόσμο για τη σημασία της υγιεινής στη βιομηχανία της ομορφιάς.

«Ήμουν ευτυχής με τα νύχια μου για χρόνια και δεν είχα ποτέ προβλήματα», έγραψε στο Facebook.

«Ωστόσο, μετά το τελευταίο μου μανικιούρ πριν από μερικές εβδομάδες, η άκρη του δακτύλου μου άρχισε να πρήζεται και πονούσε αρκετά περίπου μια εβδομάδα μετά το μανικιούρ μου.»

Στις 29 Ιουλίου, ο πόνος της γυναίκας ήταν «τόσο έντονος» που αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο, όπου πέρασε την ημέρα, προτού πάρει εξιτήριο με αντιβιοτικά και παραπομπή για να δει έναν γιατρό.

Η γυναίκα ξεκουράστηκε στο σπίτι την Τρίτη 30 Ιουλίου, αλλά παρατήρησε ότι το πρήξιμο στο δάχτυλό της είχε προχωρήσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Μέχρι την Τετάρτη ο πόνος ήταν αφόρητος και το πρήξιμο είχε εξαπλωθεί πάλι, έτσι επέστρεψα στο νοσοκομείο και πέρασα όλη την μέρα εκεί», έγραψε.

«Μέχρι το τέλος της ημέρας μου είπαν ότι χρειάζομαι χειρουργική επέμβαση για να καθαρίσω τη μόλυνση.»

Η γυναίκα έγραψε ότι έκανε εισαγωγή στη συνέχεια στο νοσοκομείο για τη διαδικασία.

«Μέχρι την Παρασκευή το πρωί η λοίμωξη είχε προχωρήσει τόσο πολύ που το δάκτυλο είχε πρηστεί και έτρεχε πύον», έγραψε.

«Έκανα χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή για να καθαρίσω τη μόλυνση και πήγε καλά.»

Η ανάρτηση της γυναίκας στο Facebook περιελάμβανε φωτογραφίες του τραυματισμού της κατά τη διάρκεια των ημερών.

Είπε ότι δεν θα έκανε ξανά σύντομα μανικιούρ, και ήθελε να σιγουρευτεί ότι κανείς άλλος δεν έπρεπε να υπομείνει αυτό που είχε «περάσει την περασμένη εβδομάδα.»

«Ο σκοπός αυτής της δημοσίευσης είναι να προειδοποιήσει τους άλλους τι μπορεί να συμβεί μετά από μανικιούρ σε κέντρο περιποίησης», έγραφε.

«Δεν ανησυχούσα ποτέ πριν, δεν είχα σκεφτεί καν ότι κάτι κακό θα συνέβαινε… μέχρι τώρα!»