Μάνα πούλησε το αμάξι της για να βοηθήσει το γιο της και εκείνος 12 χρόνια μετά της αγόρασε ένα ίδιο για να την ευχαριστήσει

Μάνα πούλησε το αμάξι της για να βοηθήσει το γιο της και εκείνος 12 χρόνια μετά της αγόρασε ένα ίδιο για να την ευχαριστήσει
Ένας ευγνώμων γιος εξέπληξε τη μητέρα του κάνοντάς της δώρο ένα αυτοκίνητο ακριβώς σαν εκείνο που είχε πουλήσει εκείνη για να τον βοηθήσει όταν πάλευε να γίνει μουσικός πριν από 12 χρόνια.

Ο Ross Rothero Bourge – ο οποίος είναι σήμερα ένας επιτυχημένος μηχανικός ήχου – είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι όταν μάζευε λεφτά, θα αγόραζε ξανά το Ford StreetKa στη μαμά του, την Lynette Rothero.

Η μητέρα του είχε πουλήσει το αυτοκίνητό της για να του αγοράσει ένα βανάκι όταν ήταν μουσικός και χρειάστηκε ένα κατάλληλο όχημα για να κάνει τις περιοδείες του.

Λίγες μέρες αφότου η 63χρονη κ. Rothero του τηλεφώνησε κλαίγοντας για να του πει ότι δεν μπορούσε να πληρώσει την επισκευή του τελευταίου αυτοκινήτου της, ο Ross της έκανε έκπληξη φτάνοντας στο σπίτι της με ένα λαμπερό μπλε roadster.

Τότε, η γυναίκα βγήκε έξω για να δει το παλιό της Ford, αγνοώντας εντελώς το αυτοκίνητο που ήταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο Ross της πετάει τα νέα κλειδιά και, αμήχανα, κοιτάζει γύρω και αρχίζει να γελάει πριν ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς και αγκαλιάσει τον γιο της.

Η κ. Rothero είπε: “Είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα ξανά το StreetKa μου. Έχω τον καλύτερο γιο σε ολόκληρο τον κόσμο!”

Ο 30χρονος γιος της Ross δήλωσε: “Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι έχω κάνει εκπληκτικό, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που έκανε η μητέρα μου για μένα όλα αυτά τα χρόνια”.

ΠΗΓΗ fumara