Μάνα Κτήνος Έσπασε τα Πλευρά του Μωρού της, Προσπαθώντας να Σταματήσει το Κλάμα του.

Μια σκότωσε το δύο μηνών μωρό της, καθώς προσπαθούσε να την κάνει να σταματήσει να κλαίει.

Ο Abigail Palmer, κατηγορείται ότι πίεζε το στήθος του μικροσκοπικού Teri-Rae με τέτοια δύναμη που έσπασε έξι πλευρά του νεογέννητου.

Η Πάλμερ, 33 ετών, από το Redfern Close, Solihull, West Midlands, αρνείται τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Οι ένορκοι άκουσαν πως η Πάλμερ βγήκε θετική σε κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η ίδια αντιμετώπιζε απειλές πως το παιδί της, Teri-Rae θα το έπαιρνε η κοινωνική μέριμνα.

Υπάρχουν κατηγορίες πως είχε σπάσει δύο από τα πλευρά του μωρού, την προηγούμενη μέρα πριν από το θάνατό της, όπως επίσης και τον Δεκέμβριο του 2016.

Κάποια από τα πλευρά του Teri-Rae βρέθηκαν να έχουν ραγίσει, ενώ άλλα είχαν σπάσει.

Ο εισαγγελέας, Jonas Hankin QC, δήλωσε: «Απαιτείται αρκετά μεγάλη δύναμη για να προκληθούν κατάγματα στο πλευρά του μωρού.

«Η ύπαρξη καταγμάτων πλευρών σε ένα μωρό αυτής της ηλικίας, αποτελεί ένδειξη σκόπιμου τραυματισμού.

«Η παρουσία πολλαπλών ανεξήγητων καταγμάτων των πλευρών σε πολλαπλές περιστάσεις, όπως εδώ, υποδεικνύει βλάβες κακοποίησης.

«Το πόρισμα για κάθε ποινική υπόθεση της κατηγορουμένης, Abigail Palmer, είναι πως, προκάλεσε αυτά τα τραύματα στο μωρό της, συμπιέζοντας με δύναμη το στήθος της, πιθανότατα για να την κάνει να σταματήσει από το να κλαίει».

Στο δικαστήριο η Palmer αρνήθηκε πως έβλαψε το μωρό της, Teri-Rae και επιμένει ότι δεν ήταν ποτέ μακριά από τα μάτια της.

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk