Μάνα εξέδιδε την 14χρονη αυτιστική και κωφή κόρη της με αντάλλαγμα λεφτά και ναρκωτικά

Μία μητέρα από το Missouri κατηγορήθηκε ότι εξέδιδε την 14χρονη κόρη της με βαριά αναπηρία λόγω νοητικής στέρησης για χρήματα και κοκαΐνη.

Την Τρίτη, η 49χρονη Renee Collins, κατηγορήθηκε για εκπόρνευση ανηλίκου ενώ ο φίλος της, ο 44χρονος Renee Collins, κατηγορήθηκε για βιασμό. Και οι δύο κρατούνται στις φυλακές του Boone.

Τα αρχεία του δικαστηρίου αναφέρουν ότι η κόρη Collins έχει εγκεφαλική παράλυση και αυτισμό, ενώ είναι κατά ένα ποσοστό κωφή και χρησιμοποιεί βοηθήματα για να περπατήσει.

Τον Ιούλιο του 2017 το κορίτσι είπε στις αρχές ότι η μητέρα της τη «δάνειζε» σε «κακούς», συμπεριλαμβανομένου του Thomas.
Σύμφωνα με μία δήλωση του ABC17, οι αξιωματικοί της αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνα για την Collins και τον φίλο της, αφού έλαβαν μια αναφορά από το Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα και Κακοποιημένα Παιδιά, που έλεγε ότι ένα έφηβο κορίτσι έμενε σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου The Welcome Inn με περίεργους άνδρες για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Το κέντρο έμαθε για την ύποπτη σωματεμπορία παιδιών από τον διευθυντή του ξενοδοχείου “Welcome Inn”, όπου το προσωπικό είχε ανησυχήσει για την ασφάλεια της έφηβης.

Ένας μάρτυρας είπε στη συνέχεια, στις 7 Ιουλίου του 2017, στην αστυνομία ότι η Collins επέτρεψε σε δύο άντρες να κάνουν σεξ με την κόρη της για να της δώσουν κοκαΐνη.
Μόλις αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από τη μητέρα του, το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σε τουλάχιστον μία περίπτωση κακοποίησής της, οι «κακοί άνδρες» έβαλαν μια βελόνα στο χέρι της και της έδωσαν «φάρμακο» μετά το σεξ, σύμφωνα με το KOMU.

Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με αναφορές έχει τη νοητική ικανότητα ενός παιδιού ηλικίας 2 έως 3 ετών και απαιτεί συνεχή φροντίδα, φέρεται να κατηγόρησε τον Thomas για τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Η Collins και ο φίλος της μεταφέρθηκαν στη φυλακή του Boone την Τετάρτη το βράδυ και η εγγύησή τους ανέρχεται στα 200.000 δολάρια έκαστος.

πηγή