Μάνα Έσφαξε την 11χρονη Κόρη της Επειδή Νόμιζε πως Ήθελε να Έχει Ερωτικές Επαφές.
Www.true.gr

Μάνα Έσφαξε την 11χρονη Κόρη της Επειδή Νόμιζε πως Ήθελε να Έχει Ερωτικές Επαφές.

Μία μητέρα από την Φλόριντα, συνελήφθη για την δολοφονία της κόρης της, αφού οι ανακριτές λένε ότι, μαχαίρωσε την 11χρονη μέχρι θανάτου γιατί νόμιζε πως ήθελε να κάνει έρωτα με τον φίλο της γιαγιά της.


Η Rosa Rivera, 28 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή στις 11 το πρωί έξω από το νοσοκομείο Γυναικών και Μωρών Winnie Palmer, στο Ορλάντο, όπου έφτασε με το άψυχο σώμα του παιδιού της, Aleyda Rivera, στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου της.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Rivera μπήκε στο χώρο στάθμευσης της ιατρική μονάδας και ζήτησε ιατρική βοήθεια για την κόρη της.

Η Aleyda, η οποία θα είχε κλείσει τα 12 της χρόνια την Πέμπτη, βρέθηκε νεκρή στη σκηνή από 15 τραυματισμούς.
Ο κ. Diego Toruno, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Ορλάντο, δήλωσε ότι η 28χρονη ύποπτη απαιτούσε από το νοσοκομειακό προσωπικό να την περιθάλψουν ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι γεμάτο αίματα, αναγκάζοντας έτσι το νοσοκομείο να κλείσει προσωρινά.

Η Ριβέρα κρατήθηκε από αξιωματικούς ασφαλείας και αστυνομικούς. Το περιστατικό καταγράφηκε ως δολοφονία πρώτου βαθμού.

Σύμφωνα με μια ένορκη δήλωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα το πρωί, η Rivera ομολόγησε πως, σκότωσε την κόρη της.
Οι αξιωματούχοι του Sheriff δήλωσαν ότι η μητέρα πήγε το παιδί, στο σπίτι του φίλου της μητέρας της την Κυριακή και τον κατηγόρησε, ότι είχε σεξουαλική επαφή με την Aleyda. Το παιδί το αρνήθηκε.

Η Rivera είπε στις αρχές ότι μαχαίρωσε το κορίτσι ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την ίδια στιγμή που την μαχαίρωνε, προσπαθούσε να κάνει την Aleyda να νιώθει άνετα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η Rivera, πίστευε ότι η κόρη της ήταν σεξουαλικά ενεργή, διότι η 11χρονη, χαμογέλασε «διαφορετικά».

Η Rivera επίσης δήλωσε, πως με τις πράξεις της, η κόρη της είναι πλέον στον ουρανό».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr