Μάνα Έδινε Βότκα στο 8 Μηνών Μωρό της, για να Κοιμάται και να Βγαίνει με τον Γκόμενο
Www.true.gr

Μάνα Έδινε Βότκα στο 8 Μηνών Μωρό της, για να Κοιμάται και να Βγαίνει με τον Γκόμενο

Η Nadezhda Yarych από την πόλη Shebekino  στη Ρωσία, ανακρίνεται από τις αρχές για τον θάνατο του γιου της, ηλικίας 8 μηνών.

Πιστεύουν ότι ο θάνατός του, που συνέβη στις 5 Ιανουαρίου, προκλήθηκε από παραμέληση. Αφού αρρώστησε το αγόρι, η Yarych τον πήγε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διέγνωσαν, πως έπασχε από ιογενής λοίμωξη. Αν και οι ιογενής λοιμώξεις σε παιδιά ηλικίας 8 μηνών, μπορεί να είναι συνηθισμένες, μπορούν να γίνουν επικίνδυνες εάν οι γονείς δεν είναι αρκετά προσεκτικοί.

Οι γιατροί είχαν προτείνει το παιδί να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά η Yarych είχε αρνηθεί. Πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο με τον γιο της τέσσερις φορές, αλλά απέρριψε την έκκληση του γιατρού για εισαγωγή του στο νοσοκομείο.
Εκτός από το ότι δεν επέτρεψε την ιατρική περίθαλψη και την προσοχή που χρειαζόταν, υποστηρίζεται ότι η Yarych, δεν ήθελε να χαλάσει τις διακοπές της φροντίζοντας τον γιο της. Κατά συνέπεια, τον ανάγκασε να πιει βότκα ώστε να τον βάλει για ύπνο.

Η κατάποση αλκοόλ προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες στα μωρά. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή, χλωμό δέρμα, χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, εμετό, χαμηλή αρτηριακή πίεση, λιποθυμία, χαμηλή καρδιακή συχνότητα, σύγχυση, επιληπτικές κρίσεις, κώμα, ακόμα και θάνατο.


Επειδή ο οργανισμός των παιδιών, απορροφά το αλκοόλ πολύ πιο γρήγορα από τον οργανισμό των ενηλίκων, μπορεί να επηρεάσει πολύ πιο γρήγορα το κεντρικό νευρικό τους σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στις μικρότερες ποσότητες αλκοόλ, μπορεί να προκληθεί δηλητηρίαση στα παιδιά, πόσο μάλλον ένα μωρό 8 μηνών.

Δυστυχώς, η Yarych δεν πήγε ποτέ το παιδί της στο νοσοκομείο για δηλητηρίαση από αλκοόλ, που σε συνδυασμό με την ιογενής λοίμωξη επιδείνωσε την κατάσταση του. Η αστυνομία υποστηρίζει πως ο πατέρας του παιδιού γνώριζε για την κατάσταση, αλλά δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το βρέφος.

ΠΗΓΗ: life.shared.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr