Μάνα ανεβάζει φωτογραφία της κόρη της λίγο πριν πεθάνει από ναρκωτικά ώστε να μάθει ο κόσμος πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι ουσίες
Www.true.gr

Μάνα ανεβάζει φωτογραφία της κόρη της λίγο πριν πεθάνει από ναρκωτικά ώστε να μάθει ο κόσμος πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι ουσίες

Μετά το χαμό της 22χρονης κόρης της από υπερβολική δόση ναρκωτικών, μια καταρρακωμένη μητέρα έχει ορκιστεί να «πολεμήσει» για το υπόλοιπο της ζωής της με τους εμπόρους ναρκωτικών της περιοχής της. Μοιράστηκε μια φωτογραφία της από την τελευταία ημέρα της κόρης της με την ελπίδα να προειδοποιήσει άλλους γονείς και τοξικομανείς για τους κινδύνους της χρήσης ναρκωτικών.

«Θα παλέψω για το υπόλοιπο της ζωής μου για να βεβαιωθώ ότι όσοι πωλούν ναρκωτικά θα μπουν στη φυλακή», δήλωσε η Cheryl Towery στην WJBK-TV .


Η κόρη της Towery, η Elaina, αντιμετώπιζε τον εθισμό της στα ναρκωτικά από το 2010, και πέθανε μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης.

“Ήταν η μοναχοκόρη μου, η καλύτερή μου φίλη,” δήλωσε η 49χρονη Towery.


Η Towery είπε ότι η κόρη της έχει κάνει χρήση υπερβολικής δόσης πέντε φορές και έχει σταλεί σε πέντε διαφορετικά κέντρα απεξάρτησης. Αλλά αυτή η φορά ήταν μοιραία.

“Δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε,” είπε η μητέρα της. “Μετά από επτά χρόνια φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο.”

Τη μοιραία μέρα, η Elaina και ένας φίλος της σταμάτησαν σε έναν Burger King στο Ντιτρόιτ.


“Πήγε εκεί για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μετά από 20-25 λεπτά, ο φίλος της ανησύχησε που δεν είχε βγει μετά από τόση ώρα,” δήλωσε η Towery.

Η Elaina βρέθηκε αναίσθητη στην τουαλέτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sinai-Grace.

“Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που είδα στα επείγοντα,” δήλωσε η Towery. “Δεν την είχα δει ποτέ πριν σε τέτοια κατάσταση.”

Η μητέρα της Elaina είπε ότι το συκώτι και τα νεφρά της κόρη της σταμάτησαν να λειτουργούν και ότι οι μύες της αποδυναμώθηκαν. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Τότε, η μητέρα της αναγκάστηκε να βγάλει την αγαπημένη της κόρη από τη μηχανική υποστήριξη.

Η Towery μοιράστηκε τη φωτογραφία από την τελευταία μέρα της κόρης της λίγο πριν την απομάκρυνσή της από τη μηχανική υποστήριξη με σκοπό να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για τις σοβαρές συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών.
https://www.youtube.com/watch?v=7jfDWE998sw
πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr