Μάνα άφησε μόνο το 6 μηνών μωρό της για να χαζέψει στο facebook και το βρέφος πνίγηκε στη μπανιέρα

Μια μητέρα δύο παιδιών κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης, αν μια αστυνομική έρευνα διαπιστώσει πως κατά τη στιγμή του θανάτου του μωρού της εκείνη ήταν συνδεδεμένη στο Facebook.

Η 23χρονη Kayla Lynton συνελήφθη στο Τελ Αβίβ και η αστυνομία πιστεύει ότι κοιτούσε το τηλέφωνό της το 10λεπτο που πνιγόταν η κόρη της Naomi στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Τον Ιούλιο, η Naomi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πνιγμό, αλλά πέθανε μετά από μια εβδομάδα σε κώμα, σύμφωνα με το Mirror.

Η κ. Lynton, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ilan Lynton, περιμένει την απόφαση των αρχών για να μάθει αν θα κατηγορηθεί τελικά για το θάνατο του παιδιού της.

“Η αστυνομία εξετάζει αν σέρφαρε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αντί να φροντίζει την κόρη της.”


“Η μητέρα είναι συντετριμμένη από το χαμό του μωρού και τώρα έχει να αντιμετωπίσει και μια πιθανή φυλάκιση.”

Η κ. Lynton είπε ότι άφησε μόνο του το μωρό για να πάει στην τουαλέτα, ωστόσο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τη στιγμή του πνιγμού του μωρού εκείνη ήταν στο διαδίκτυο από το κινητό της τηλέφωνο.

Ο σύζυγός της επιβεβαίωσε στη Mirror ότι η αστυνομία πήρε το τηλέφωνό της και εξετάζει αν ήταν η κ. Lynton ήταν στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης εκείνη τη στιγμή.

Ο δικηγόρος της, Ofer Bartal, δήλωσε ότι η μητέρα προσπάθησε να επαναφέρει την 6 μηνών κόρη της στη ζωή και πως τώρα περιμένουν να μάθουν αν θα την καταδικάσει η αστυνομία του Τελ Αβίβ.


Η αστυνομία εξετάζει διάφορες πιθανές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραμέλησης της εποπτείας παιδιού.

Ο κ. Lynton μετακόμισε στο Ισραήλ από το Shoreditch του Λονδίνου πριν από πέντε χρόνια μαζί με τον σύζυγό της και την μεγαλύτερη κόρη τους Elizabeth.

Το ζευγάρι είναι σε διάσταση από το θάνατο της μικρής Naomi.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr