Μαλλιά μεσαίου μήκους: Τα 10 ωραιότερα καλοκαιρινά κουρέματα

Το απόλυτο κούρεμα για το φετινό καλοκαίρι δεν είναι άλλο από αυτό που θέλει τα μαλλιά σε μεσαίο μήκος, ανέμελα και σε φυσικές αποχρώσεις. Πάρτε ιδέες για κουρέματα, χρώματα και χτενίσματα 2019… εφαρμόστε τις για άμεση ανανέωση.

Δείτε δέκα υπέροχα κουρέματα για κάθε τύπο μαλλιών που δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο στο styling. Με έναν αφρό, ακόμα καλύτερα ένα σπρέι θαλασσινού νερού και ίσως ένα σεσουάρ μπορείτε εύκολα να πετύχετε τα παρακάτω αποτελέσματα.

Το κοψότατο κλασικό μακρύ καρέ

Το πιο «ευκολοφόρετο» κούρεμα αν έχετε ίσια μαλλιά με φυσικό όγκο και χοντρή τρίχα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα μετά το λούσιμο, πέραν του να τα στεγνώσετε!

Κοντό καρέ με έντονη φράντζα


Αν έχετε εντελώς ίσια και άτονα μαλλιά, αυτό είναι το κούρεμα που σας ταιριάζει! Δεν θέλει κόπο -μόνο έναν καλό κομμωτή που θα δημιουργήσει με το ψαλίδι του τις σωστές «μύτες».

Λίγο κάτω από τους ώμους και μακρύτερα μπροστά


Αν αισθάνεστε λίγο… ροκ μαμά, κι αν έχετε σπαστά μαλλιά, αυτό το κούρεμα σας αντιπροσωπεύει!

Έντονο φιλάρισμα


Ιδανικό κούρεμα για γυναίκες με ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Η φράντζα δίνει όγκο και κολακεύει το πρόσωπο.

Αυστηρό καρέ

Η πιο βολική λύση αν έχετε εντελώς ίσια μαλλιά.

Μακρύ καρέ με «σπασίματα»


Αν δεν έχετε φυσικά «σπασίματα» ένα ειδικό ψαλίδι θα σας βοηθήσει να δώσετε υπέροχο όγκο στα μαλλιά σας.

Σπαστό καρέ με αφέλειες

Ιδανικό για το καλοκαίρι και πολύ νεανικό! Αποφύγετέ το μόνο αν έχετε στενό μέτωπο. Για να πετύχετε τα συγκεκριμένα «σπασίματα» αρκεί λίγος αφρός μετά τα λούσιμο.

Κοντό καρέ με έντονο φιλάρισμα


Σέξι και βολικό. Προτιμήστε το ακόμα κι αν τα μαλλιά σας είνα ελαφρώς σπαστά, καθώς μπορείτε να το πετύχετε εύκολα στεγνώνοντας τα μαλλιά με κάθετη φορά στο σεσουάρ. Μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών θα σας δώσουν πιο καλοκαιρινό look!

Μακρύ καρέ με διχρωμία


Μεσαίο μήκος για σγουρά μαλλιά


Μπορεί τα πολύ σγουρά μαλλιά να μην προσφέρονται για πολλούς πειραματισμούς, όμως το χτένισμα αυτό οπωσδήποτε θα αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά σας, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Για το αποτέλεσμα αυτό θα χρειαστεί να ξεμπλέξετε με τα δάχτυλα τις έντονες μπούκλες σας και να στρογγυλοποιήσετε κάποιες με το ψαλίδι. Θέλει λίγο κόπο αλλά… τον αξίζει!

πηγή: mama365.gr