Μαλλιά κουβάρια Ρουβάς – Μαραβέγιας στο Voice: «Έχω 4 παιδιά και…»
Www.true.gr

Μαλλιά κουβάρια Ρουβάς – Μαραβέγιας στο Voice: «Έχω 4 παιδιά και…»

Γιατί έριξαν χοντρό καυγά στο Voice Σάκης Ρουβάς και Κωστής Μαραβέγιας;

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στον ημιτελικό του Voice ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο λόγος; Η επιλογή της 16χρονης διαγωνιζόμενης Κωνσταντίνας Κατσογιάννη (της ομάδας Μαραβέγια) να τραγουδήσει το «Όλες του κόσμου οι Κυριακές» του Χρήστου Νικολόπουλου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου, το οποίο έχει ερμηνεύσει μοναδικά η Χαρούλα Αλεξίου.

Ο Σάκης Ρουβάς εκφράστηκε ιδιαίτερα θετικά για την ερμηνεία της μαθήτριας από την Τρίπολη, τής επισήμανε ωστόσο ότι δεν πρέπει να επιλέγει ακόμη τόσο «βαριά» τραγούδια, διότι δεν συμβαδίζουν με την ηλικία τους. «Μη φορτώνεσαι από τώρα γλυκιά μου, έχεις χρόνια μπροστά σου», τής είπε με τρυφερότητα.

Ο κόουτς της κοπέλας, όμως, διαφώνησε ανοιχτά μαζί του, τονίζοντας ότι η Κωνσταντίνα είναι ξεχωριστή, καθώς ακούει από τα 12 ετών Νίκο Παπάζογλου σε στίχους Μανόλη Ρασσούλη. Είναι αυτή η επιλογή της και έχει δικαίωμα να την υποστηρίξει, είπε.Η αντιπαράθεση -χωρίς να ανέβουν, πάντως, οι τόνοι- συνεχίστηκε με τον Σάκη να επιμένει στη θέση του (έφτασε, μάλιστα, να πει ότι έχει 4 παιδιά και έχει δικαίωμα να μιλήσει) και τον Κωστή Μαραβέγια στη δική του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης προσπάθησε ξανά και ξανά να ηρεμήσει τα πνεύματα, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν να διαφωνούν. Κάποια στιγμή μπήκε στη μέση ο Πάνος Μουζουράκης και πήρε το μέρος του Ρουβά.

Η συζήτηση δεν σταμάτησε ούτε στη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος. Μόλις ξανάρχισε το ζωντανό πρόγραμμα, όμως, πήρε τον λόγο ο Μαραβέγιας και είπε ότι δόθηκαν εξηγήσεις και ότι, τελικά, συμφωνεί και ο ίδιος ότι ο Ρουβάς είχε δίκιο.

Οι στίχοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου, για τους οποίους υπήρξε η αντιδικία, είναι οι ακόλουθοι:Όλες του κόσμου οι Κυριακές
λάμπουν στο πρόσωπό σου…
Τι χρώματα, τι μουσικές
μες στο χαμογελό σου!

Σαν τη φωτιά είσαι ζεστός,
είσαι ο ίδιος ο Χριστός,
ένας Χριστός της γειτονιάς,
που ξέρει τι θα πει χιονιάς…

Τι όμορφο να σ’ αγαπώ
και να σε καρτεράω,
να σου γλυκαίνω τον καημό,
να σε παρηγοράω

Σαν τη φωτιά είσαι ζεστός,
είσαι ο ίδιος ο Χριστός,
ένας Χριστός της γειτονιάς,
που ξέρει τι θα πει χιονιάς..

ΠΗΓΗ: gossiplife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr