Μαλαισία: Γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε τον άντρα της που την κακοποιούσε και την καταδίκασαν σε θάνατο με κρέμασμα
Www.true.gr

Μαλαισία: Γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε τον άντρα της που την κακοποιούσε και την καταδίκασαν σε θάνατο με κρέμασμα

Μία Βρετανίδα καταδικάστηκε σε θάνατο δι’ απαγχονισμού αφότου δολοφόνησε το βίαιο σύζυγό της με ένα κουζινομάχαιρο στην εξοχική κατοικία τους στη Μαλαισία.

Την Τρίτη, η Samantha Jones, ξυπόλητη και φορώντας μια πορτοκαλί ενδυμασία φυλακής, εμφανίστηκε θλιμμένη και νευρική καθώς κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον σύζυγο John, ηλικίας 63 ετών, στο Langkawi.

Η δολοφονία τιμωρείται με κρέμασμα στη Μαλαισία, αν και τ’ ότι η γυναίκα βρισκόταν σε αυτοάμυνα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πιο ελαφριά τιμωρία.

Το δικαστήριο ανέφερε πως ο John Jones πέθανε από μια μαχαιριά στο στήθος.

Η 51χρονη Samantha έχει περάσει τις τελευταίες 12 ημέρες στο τμήμα μετά τη δολοφονία την οποία παραδέχθηκε, αλλά λέει ότι ήταν σε αυτοάμυνα αφού ο άντρας της την κλώτσησε και την πέταξε έξω από τη βίλα που ζούσε εδώ και 11 χρόνια.

Η αδελφή της, η οποία πήρε το αεροπλάνο από το Ηνωμένο Βασίλειο για να στηρίξει τη Samantha λίγο μετά τη σύλληψή της, ήταν στο δικαστήριο αλλά αρνήθηκε να μιλήσει με τους δημοσιογράφους.

Η Samantha έσκυψε το κεφάλι της για να αποφύγει τους φωτογράφους καθώς οδηγούνταν στο δικαστήριο συνοδευόμενη από γυναίκες αξιωματικούς.


Ο δικηγόρος της, κα Sangeet Kaur Deo, αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της Samantha ότι είχε σωματικά κακοποιηθεί από τον σύζυγό της πριν από τη δολοφονία.

Η Samantha παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι πήρε ένα κουζινομάχαιρο και έσφαξε τον άντρα της στην κρεβατοκάμαρά τους.

Στη συνέχεια βγήκε έξω από τη βίλα και προειδοποίησε μία γειτόνισσα. Όταν προσπάθησαν να πάνε να βοηθήσουν τον Jones, εκείνος την κοίταξε και της είπε λίγο πριν πεθάνει : “Μείνε μακριά. Με μαχαίρωσες, με μαχαίρωσες!”

Ο αστυνομικός διευθυντής του νησιού, κος Mohamed Iqbal, δήλωσε ότι η ιατρική έκθεση της Samantha μετά τη δολοφονία δεν έδειξε κανέναν τραυματισμό για να υποστηριχθεί η κακοποίησή της.

“Δεν υπήρξαν καθόλου τραυματισμοί στο σώμα της,” είπε ο κος Iqbal.


Το ζευγάρι ζούσε εκεί τα τελευταία 11 χρόνια, ωστόσο, παρά τον φαινομενικά ηλιόλουστο τρόπο ζωής τους, η Samantha δήλωσε στην αστυνομία ότι ο John ήταν ένας πολύ βίαιος άντρας, τον οποίο κατήγγειλε δύο φορές στην αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν το ζευγάρι μετακομίσει στο Langkawi.

Οι φίλοι λένε ότι ο ζευγάρι χώρισε προσωρινά ενώ ήταν στη Μαλαισία εξαιτίας των βίαιων εκρήξεών του. Ο John υποβλήθηκε σε ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τις εκρήξεις θυμού του και τον αλκοολισμό του.

Σε ένα αφιέρωμα στον John στην εφημερίδα της πατρίδας του, οι συγγενείς του δήλωσαν: “Ο John ήταν ένας αγαπητός οικογενειάρχης. Μετακόμισε στη Μαλαισία μετά τη συνταξιοδότησή του, αλλά συχνά επέστρεφε στην πατρίδα του για να δει την οικογένειά του.”

“Είχε περάσει ολόκληρη την επαγγελματική του ζωή στην πυροσβεστική υπηρεσία και θα μας λείψει πολύ.”

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr