Μακρύ καρέ με μύτες, ασύμμετρο ή φιλαριστό; Τέλειες ιδέες για χτενίσματα!
Www.true.gr

Μακρύ καρέ με μύτες, ασύμμετρο ή φιλαριστό; Τέλειες ιδέες για χτενίσματα!

Αν ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό γυναικείο κούρεμα που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη, κομψή και πολύ θηλυκή, επιλέξτε ένα μακρύ καρέ.

Αν ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό γυναικείο κούρεμα που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη, κομψή και πολύ θηλυκή, επιλέξτε ένα μακρύ καρέ.

Πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή κουρέματος που έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες ασχέτως ηλικίας.

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το ιδανικό κόψιμο για το δικό σας πρόσωπο και στυλ.

Σε ποια πρόσωπα ταιριάζει το μακρύ καρέ;
Οβάλ πρόσωπο: Του ταιριάζουν όλα τα στυλ του μακρύ καρέ και το μήκος είναι θέμα προτίμησης. Προσθέτοντας επίπεδα με ένα έντονο φιλάρισμα μπορείτε να δώσετε το εφέ της κίνησης. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε αφέλειες ή φράντζα και να απογειώσετε το lob κούρεμα που επιλέξατε. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε με τα στυλ και τα διαφορετικά χτενίσματα, δημιουργώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση.

Στρογγυλό πρόσωπο: Το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου στερείται από γωνίες. Επομένως, πρέπει να σκεφτείτε καλά το μήκος που θα έχει το μακρύ καρέ σας. Προτιμήστε μια μακριά εκδοχή του που να ξεκινάει από την κλείδα, δηλαδή τον ώμο, για να κάνετε το λαιμό σας να δείχνει πιο μακρύς. Ιδανική επιλογή είναι και το ασύμμετρο μακρύ καρέ ή η Α γραμμή του. Αν θέλετε να προσθέσετε αφέλειες, επιλέξτε τις πλάγιες τύπου φράντζας. Επίσης, αποφύγετε τις ίσιες αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο, διότι θα κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει ακόμη πιο στρογγυλό.

Τετράγωνο πρόσωπο: Το μήκος μαλλιών έχει πολύ μεγάλη σημασία προκειμένου να εξομαλύνετε τις γωνίες του προσώπου αυτού. Επίσης, το απαλό φιλάρισμα βοηθάει στο να κάνει τις γωνίες πιο ομαλές. Επιλέξτε λοιπόν ένα φιλαριστό μακρύ καρέ, κάντε μια πλάγια χωρίστρα και αποφύγετε τις αφέλειες, οι οποίες δεν ταιριάζουν στα τετράγωνα πρόσωπα.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Προτιμήστε ένα lob με μήκος που να φτάνει ή να ξεπερνάει το ύψος του πηγουνιού για να δημιουργήσετε μια ισορροπία στις γωνίες του προσώπου σας. Το φιλάρισμα θα βοηθήσει στο να απαλύνετε τις έντονες γωνίες. Τέλος, αποφύγετε οποιοδήποτε χτένισμα προσθέτει ύψος στο επάνω μέρος του κεφαλιού, διότι θα κάνει το πρόσωπο σας να δείχνει πιο πλατύ στο σημείο εκείνο.

Ακολουθεί μια λίστα με φωτογραφίες από κουρέματα για μακρύ καρέ και ιδέες για χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε ένα lob κούρεμα.

Αυστηρό ίσιο μακρύ καρέ με χωρίστρα στη μέση:

Η πιο απλή επιλογή για ένα κούρεμα μακρύ καρέ είναι το ίσιο και ενιαίο αυστηρό κόψιμο με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για το γυναικείο κούρεμα που έχει ενιαίο μήκος μαλλιών μέχρι τον ώμο ή λίγο παρακάτω.

Για να αναδειχθεί το συγκεκριμένο κούρεμα θα πρέπει τα μαλλιά να είναι ίσια, ειδάλλως δεν ξεχωρίζει η αυστηρή γραμμή του κοψίματος του.

Μια εντυπωσιακή παραλλαγή για το ίσιο μακρύ καρέ είναι, πέρα από την αλλαγή στη θέση της χωρίστρας, το ελαφρύ γύρισμα των άκρων προς τα μέσα. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν σα να αγκαλιάζουν το πρόσωπο.

Αυστηρό lob με αφέλειες:

Οι αφέλειες είναι ένα στοιχείο που μπορεί να απογειώσει ένα γυναικείο κούρεμα και να προσδώσει μυστήριο σε μια εμφάνιση.

Συνδυάστε τις λοιπόν με ένα αυστηρό lob καρέ και δημιουργήστε ένα ανανεωμένο και εντυπωσιακό new look που θα τραβήξει τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα κομψό κούρεμα ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την θηλυκότητα τους.

Μακρύ καρέ σε Α γραμμή:

Πρόκειται για μια πιο νεανική εκδοχή του long bob με ελαφρώς πιο κοντό το πίσω μέρος των μαλλιών και πιο μακριές μύτες στο μπροστινό μέρος. Θυμίζει το ασύμμετρο μακρύ καρέ, αλλά η κλίση των μαλλιών δεν είναι τόσο απότομη.

Είναι ένα κούρεμα ιδανικό για ενιαίου μήκους μαλλιά, αλλά και για φιλαριστά.

A-line lob με αφέλειες:

Όπως συμβαίνει με το αυστηρό καρέ, έτσι και το μακρύ καρέ σε Α γραμμή μπορεί να απογειωθεί με τις αφέλειες.

Επιλέξτε λοιπόν τις ιδανικές αφέλειες για το σχήμα προσώπου σας και δώστε στο απλό κατά τα άλλα lob κούρεμα μια πιο ιδιαίτερη και κομψή όψη.

Μακρύ καρέ ασύμμετρο:Αν ψάχνετε για ένα κούρεμα ακόμη πιο εντυπωσιακό που να χτενίζεται εύκολα και να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά όχι και πολύ κοντό, μπορείτε να επιλέξετε ένα ασύμμετρο μακρύ καρέ. Το κοντό καρέ στο πίσω μέρος έρχεται σε αντίθεση με το μακρύ μπροστά, κάτι που το κάνει μια αρκετά τολμηρή επιλογή.

Ουσιαστικά στο συγκεκριμένο κούρεμα το μήκος των μαλλιών πίσω είναι αρκετά πιο κοντό και έρχεται μπροστά μακραίνοντας και ακολουθώντας μια μεγάλη κλίση. Πρόκειται για ένα νεανικό κούρεμα που λατρεύουν οι γυναίκες. Αν και σε γενικές γραμμές το lob ταιριάζει σε στρογγυλά πρόσωπα, το ασύμμετρο κόψιμο μπορεί να το κάνει ιδανικό για κάθε σχήμα προσώπου.

Κυματιστό μακρύ καρέ φιλαριστό με ombre μαλλιά:

Όποιο κι αν είναι το είδος του lob καρέ που έχετε επιλέξει, ίσιο, ασύμμετρο ή σε Α γραμμή, μπορείτε να το απογειώσετε δημιουργώντας ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για μακρύ καρέ που του δίνει κίνηση και όγκο. Αν μάλιστα συνδυαστεί με ένα υπέροχο ombre χρώμα, τότε το εφέ της κίνησης είναι ακόμη πιο έντονο και εντυπωσιακό.

Από την άλλη μεριά το φιλάρισμα δίνει στο κούρεμα lob ιδιαίτερη όψη με πλούσιο όγκο. Πρόκειται για το λεγόμενο shag lob που ταιριάζει απόλυτα με το wave look, αν και μπορεί εξίσου να γίνει με ίσια μαλλιά. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε ένα φιλαριστό μακρύ καρέ και να το χτενίσετε με όποιον τρόπο θέλετε κάνοντας το να δείχνει πάντα εντυπωσιακό.

Ανάλαφρο long bob:

Η επιλογή ενός ανάλαφρου χτενίσματος σε ένα Lob κούρεμα είναι μια πολύ εντυπωσιακή ιδέα. Προσφέρει μια χαλαρή, αλλά παράλληλα κομψή, θηλυκή όψη χωρίς τα μαλλιά να είναι εντελώς ίσια ή μπούκλες.

Πρόκειται για ένα χτένισμα με όγκο σε όλο του το μήκος και ανάλαφρο styling που διαθέτει μια χαλαρή πλάγια φράντζα.

Μακρύ καρέ με μύτες μπροστά:

Ένα πολύ κομψό και εντυπωσιακό χτένισμα που σαγηνεύει τα πλήθη είναι το lob με μύτες μπροστά. Πρόκειται για ένα κούρεμα μεσαίου μήκους που ταιριάζει σε πολλές γυναίκες.

Το μήκος των μαλλιών είναι ενιαίο και δεν διαθέτει φιλάρισμα. Η μόνη διαβάθμιση μήκους που υπάρχει είναι στις μπροστινές τούφες, οι οποίες αγκαλιάζουν και πλαισιώνουν το πρόσωπο, χαρίζοντας του εντυπωσιακό look.

Ξανθό lob με ανάλαφρες μπούκλες και σκούρες ρίζες:

Ακολουθώντας μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για τα τελευταία χρόνια μπορείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό long bob με ανοιχτόχρωμα μαλλιά, πχ ξανθά, και πιο σκούρες ρίζες.

Επομένως, ακόμη κι αν μακρύνουν τα ξανθά μαλλιά σας και ξεπροβάλει η σκούρα ρίζα, δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό look που πολλές γυναίκες δημιουργούν επίτηδες.

Κυματιστό μακρύ καρέ με ανταύγειες:

Μακρύ καρέ με φράντζα:

Το lob με φράντζα είναι εξίσου εντυπωσιακό με αυτό που έχει αφέλειες. Ταιριάζει περισσότερο στις γυναίκες με πρόσωπο οβάλ, στρογγυλό και σχήμα καρδιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και από τις υπόλοιπες.

Συνδυάστε το με ίσια, σπαστά ή κυματιστά μαλλιά και δημιουργήστε εντυπωσιακά look για επίσημες, αλλά και καθημερινές εμφανίσεις.

Μακρύ καρέ σγουρό:Αν τα μαλλιά σας είναι από φυσικού τους σγουρά ή σας αρέσουν τα μαλλιά με μπούκλες, το μακρύ καρέ δεν είναι απαγορευτικό. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με σγουρά μαλλιά.

Επιλέξτε λοιπόν έντονες ή πιο ανάλαφρες σχηματισμένες μπούκλες και αφήστε τα ανέμελα να πέφτουν στους ώμους.

Μακρύ καρέ σε σπαστά μαλλιά:

Retro κυματιστό strawberry blonde μακρύ καρέ:

Η βαφή σε strawberry blonde ή gold είναι μια υπέροχη επιλογή για ξανθά μαλλιά με δόσεις ροζ – κόκκινου. Έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, έτσι ώστε να επιλέξετε την ιδανική για τον τόνο της επιδερμίδας σας και το πόσο κόκκινο ή ροζ θέλετε να είναι το αποτέλεσμα.

Το γλυκό και εντυπωσιακό αυτό χρώμα στα μαλλιά δείχνει υπέροχο με ένα μακρύ καρέ και ρετρό μπούκλες, τύπου vang.

Μακρύ καρέ με κυματιστά μαλλιά μέχρι τον ώμο:

Το κλασσικό κούρεμα μακρύ καρέ φιλαριστό ή ίσιο μπορεί να χτενιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Επιλέξτε αρχικά που θέλετε να κάνετε την χωρίστρα και στην συνέχεια αφήστε το ίσιο, σπαστό, επιμελώς ατημέλητο ή κάντε υπέροχες μπούκλες. Όποιο χτένισμα κι αν επιλέξτε είναι εντυπωσιακό σε ένα lob.

Κόκκινα μαλλιά με όγκο σε μακρύ καρέ:

Αν σας αρέσουν τα μαλλιά με εντυπωσιακό όγκο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα φιλαριστό μακρύ καρέ. Το φιλάρισμα των μαλλιών και η δημιουργία των διαφορετικών μηκών στα μαλλιά βοηθά στο να αποκτήσει το χτένισμα σας πλούσιο όγκο και να κρατήσει περισσότερο.

Συνδυάστε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα lob με ένα ζεστό και έντονο κόκκινο χρώμα και εντυπωσιάστε τα πλήθη στο πέρασμα σας.

Μακρύ και κυματιστό καρέ σε καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες:

Ο συνδυασμός μιας καστανής απόχρωσης με ξανθές ανταύγειες είναι εντυπωσιακός. Αν μάλιστα γίνει σε ένα μακρύ καρέ με ανάλαφρες μπούκλες, τότε το αποτέλεσμα είναι ένα χτένισμα με πλούσιο όγκο και υπέροχη κίνηση.

Πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη, αλλά υπέροχη επιλογή που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

Lob σε πλατινέ απόχρωση μαλλιών με ανάλαφρες μπούκλες:


Η πολυαγαπημένη απόχρωση του πλατινέ ξανθού στα μαλλιά μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα lob κούρεμα σε οποιαδήποτε μορφή του, απλό, φιλαριστό ή ασύμμετρο.

Για να το απογειώσετε όμως δοκιμάστε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες ή χτενίστε το δίνοντας του όγκο και ένα ελαφρύ γύρισμα των άκρων προς τα μέσα.

Μακρύ καρέ με χωρίστρα στο πλάι και μακρύτερη την μια πλευρά:

Μια ακόμη εντυπωσιακή εκδοχή του μακρύ καρέ είναι αυτή με την μία πλευρά μακρύτερη από την άλλη. Δεν πρόκειται για ένα ασύμμετρο μακρύ καρέ, αλλά για ένα lob που η μία του πλευρά έχει μεγαλύτερο μήκος από την άλλη, δίνοντας στο κούρεμα μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη όψη.

Αν λοιπόν επιλέξτε αυτό το κούρεμα lob, με ενιαίο μήκος ή φιλαριστό σχέδιο, μπορείτε να το χτενίσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Κάντε το ίσιο ή δημιουργήστε ανάλαφρες μπούκλες.

fumara

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr