Μακιγιάζ: 10 Απαραίτητες συμβουλές για τέλεια φρύδια

Μακιγιάζ: Τα φυσικά φρύδια είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις ομορφιάς. Σας παρουσιάζουμε αυτό τον χρήσιμο οδηγό για το πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας ώστε να φαίνονται απολύτως πανέμορφα από το σπίτι, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία στα κομμωτήρια και τους καλλιτέχνες μακιγιάζ.

Μακιγιάζ: Φρύδια και μυστικά ομορφιάς

Πριν ξεκινήσεις…

Πρέπει να προσδιορίσετε αν τα φρύδια σας είναι αρκετά παχιά. Μην ανησυχείτε αν ανακαλύψετε ότι τα φρύδια σας δεν πληρούν ορισμένα πρότυπα ή τάσεις για το πάχος. Μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να αναπτύξετε παχύτερα φρύδια.

Πριν πάτε για ύπνο, δοκιμάστε να κάνετε μασάζ στα φρύδια σας για 3-5 λεπτά χρησιμοποιώντας καστορέλαιο, ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο για ταχύτερη ανάπτυξη των τριχών. Μια υγιεινή διατροφή μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως δια μαγείας όχι μόνο στα μαλλιά σας, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα σας. Προσθέστε ψάρια (ειδικά σολομό), καρύδια, σταφίδες και προϊόντα σόγιας στη διατροφή σας.

Αυτά θα τονώσουν την ανάπτυξη των τριχών και θα ενισχύσουν τους θύλακες των τριχών. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Μακιγιάζ: Βρείτε το τέλειο σχήμα φρυδιών για το σχήμα του προσώπου σας

Για να προσδιορίσετε τα τρία σημεία που θα πρέπει να εξετάσετε κατά τη διαμόρφωση του φρυδιού σας, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο «μολύβι». Τοποθετήστε ένα μολύβι σε μια ευθεία γραμμή κατά μήκος της μύτης σας. – αυτή θα είναι η αρχή (εσωτερικό) του φρυδιού.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μολύβι κατά μήκος της μύτης σας και πάνω από την κόρη σας. Αυτή θα είναι η αψίδα και το υψηλότερο σημείο του φρυδιού σας. Τώρα μετακινήστε το μολύβι έτσι ώστε το άκρο του ρουθούνου σας και το εξωτερικό άκρο του ματιού σας να ευθυγραμμιστούν.

Μακιγιάζ: Πώς να μαζέψετε τα τέλεια φρύδια

Όταν τελειώσετε με το θεωρητικό υλικό, ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στο πρακτικό μέρος. Σκεφτήκαμε ότι αυτές οι μικρές συμβουλές θα μπορούσαν να έρθουν χρήσιμες για να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα:


Μακιγιάζ: Πώς να συμπληρώσετε τα φρύδια

Τώρα ας φτάσουμε στο πιο δύσκολο ίσως μέρος της διαδικασίας. Εάν τα φρύδια σας είναι ελαφρύτερα από το χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα χρωματιστείτε χρησιμοποιώντας κάποια ειδική βαφή φρυδιών.

Λάβετε υπόψη ότι το χρώμα των φρυδιών σας πρέπει να είναι πολύ κοντά στον τόνο των μαλλιών σας. Αν επιλέξετε ένα χρώμα που είναι μερικούς τόνους πιο σκούρο από τα μαλλιά σας, τα φρύδια σας θα φαίνονται αφύσικα.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα φρύδια σας χρησιμοποιώντας ένα μολύβι, σκόνη φρυδιών ή σκιά και μάσκαρα. Ένα μολύβι σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια πιο φυσική εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας σκόνη φρυδιών μπορείτε να κάνετε τα φρύδια σας να φαίνονται παχύτερα φρύδια, ενώ η μάσκαρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις γυναίκες με επαναστατικά χοντρά φρύδια.

Μακιγιάζ: Τα βασικά βήματα για τέλεια φρύδια

1. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για τα φρύδια για να βουρτσίζετε ελαφρώς τις τρίχες του φρυδιού. Σχεδιάστε την κάτω καμπύλη του φρυδιού και γεμίστε τα άτριχα σημεία.

2. Δημιουργήστε την ουρά των φρυδιών σας αν χρειαστεί. Να είστε προσεκτικοί με τα περιθώρια της φυσικής σας όψης. μην εφαρμόζετε πολύ χρώμα, ειδικά κοντά στη γέφυρα της μύτης.

3. Εάν θέλετε το σχήμα των φρυδιών σας να φαίνεται πιο καλά, προσπαθήστε να επισημάνετε το δέρμα μεταξύ του φρυδιού και του βλεφάρου. Για να γίνει αυτό, εφαρμόστε μερικές σταγόνες concealer και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε κάποιο highlighter κάτω από το φρύδι!

Δείτε το βίντεο οδηγό για περισσότερες λεπτομέρειες:


Διαβάστε επίσης

Περίεργα σπίτια: Έχει μέχρι και πισίνα στο εσωτερικό του

Φάρσα: Ηλικιωμένος ρίχνει τα πράγματα του για να δει πόσοι θα τον βοηθήσουν

Εφευρετικότητα: 15 λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας