Μακεδονία και με την βούλα οι Σκοπιανοί στους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου
Www.true.gr

Μακεδονία και με την βούλα οι Σκοπιανοί στους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου

Τα αποτελέσματα της συμφωνίας των Πρεσπών που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Σκοπιανούς αποκαλύπτονται σιγά σιγά.

Έτσι στους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου όλος ο κόσμος θα βλέπει ότι η Εθνική ομάδα της «Μακεδονίας» αγωνίζεται στο γήπεδο.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπιων με την Λετονία την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο στάδιο «Φίλιππος ο Β’» για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εμφανίστηκαν με το όνομα «Μακεδονία» κανονικότατα καθώς όπως φαίνεται έχουν αυτό το δικαίωμα απο την συμφωνία που υπέγραψαν.

Ποια ομάδα παίζει μπάλα στο γήπεδο λοιπόν; «Η Μακεδονία»


Και έτσι Γάλλοι, Άγγλοι, Ισπανοί, μαθαίνουν ότι υπάρχει χώρα «Μακεδονία» με «Μακεδόνες» πολίτες που μιλάνε «Μακεδονικά» !!

Η Συμφωνία των Πρεσπών, άρθρο 1, παράγραφος 3, εδάφιο ε), παραχωρεί στους γείτονες το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα κωδικά ονόματα MK και MKD σε όλες τις περιπτώσεις, δηλαδή και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξαιρώντας μόνο τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που θα πρέπει να μετατραπούν σε NM NMK δηλαδή (North Makedonia). Άρα οι Σκοπιανοί, με τη βούλα της ελληνικής κυβέρνησης μπορούν να χρησιμοποιούν ως συντομογραφία το κωδικό όνομα MK και MKD -δηλαδή Μακεδονία- όταν αναφέρονται στη χώρα τους σε οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση γράφει το protothema.gr!


Ο Κοτζιάς γιατί πανηγύριζε τότε; Ιδού η απορία

Πηγή: hellas-now.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr