Μαγικό τοπίο στα λευκά το Παρίσι- Εδωσαν μαθήματα στιλ ξανά οι Παριζιάνες
Www.true.gr

Μαγικό τοπίο στα λευκά το Παρίσι- Εδωσαν μαθήματα στιλ ξανά οι Παριζιάνες

Στα λευκά ντύθηκε το πανέμορφο Παρίσι, πρώτη φορά για φέτος και όπως είναι φυσικό τα κινητά έχουν πάρει φωτιά.

Τουρίστες, Παριζιάνοι και καταστηματάρχες ανεβάζουν από το πρωί φωτογραφίες στα social media με τον χιονισμένο Πύργο του Άϊφελ, καθώς και την Αψίδα του Θριάμβου.

Μάλιστα αυτό είναι το πρώτο χιόνι που «έντυσε» στα λευκά το Παρίσι για φέτος τον χειμώνα, δικαιολογώντας έτσι τον ενθουσιασμών όσων βρέθηκαν στην γαλλική πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί πως η χιονόπτωση ξεκίνησε αργά τη νύχτα και συνεχίστηκε μέχρι το πρωί με αποτέλεσμα, δρόμοι, πάρκα, μνημεία και καταστήματα να «καλυφθούν» από το χιόνι.

Oι μετεωρολόγοι είχαν προβλέψει την κακοκαιρία στα νότια της χώρα και οι αρχές είναι σε επιφυλακή τυχόν προβλήματα.


Πάντως σίγουρα αυτό που προκάλεσε εντυπώσεις ήταν όλες οι bloggers και fashion experts που βρέθηκαν χτες και σήμερα στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν την πασαρέλα του οίκου Dior, με αποτέλεσμα να παραδώσουν μερικά μαθήματα στιλ, περπατώντας στους χιονισμένους δρόμους του Παρισιού.

View this post on Instagram

• Which is your favourite winter destination ? • • The Cathedral of Notre-Dame de Paris, a masterpiece of Gothic architecture, is the most visited monument in France. It was built in the Middle Ages, at the far end of the Île de la Cité • · · · · · #topeuropephoto #europe_vacations  #loves_france_ #europestyle_ #tlpicks #wonderful_places⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #the_daily_traveller #awesome_phototrip #paris #travelanddestinations #kings_hdr #living_destinations  #topfrancephoto #hdr_addiction⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #houses_phototrip #citybestpics #travel_drops #cbviews⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #beautifuldestinations #travellingthroughtheworld #france  #hello_worldpics  #earthofficial #ig_europe ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ig_europa #best_worldplaces #map_of_europe #topparisphoto #divine_worldplaces #bestcitybreaks

A post shared by ɢʀᴇɢᴏʀʏ ᴋᴏᴍ • ᴛʀᴀᴠᴇʟᴇʀ (@momentsofgregory) on

https://www.instagram.com/p/Bs7-vLNhiEm/?utm_source=ig_embed


View this post on Instagram

2019 첫 눈❄️

A post shared by @ anbbbo_sta on

View this post on Instagram

Heatwave in Paris…

A post shared by Leia (@leiasfez) on

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr