Μα Πώς το ‘Κανε Αυτό στον Εαυτό της; Η Extreme Αλλαγή της Σελίν Ντιόν κάνει το Γύρο του Διαδικτύου [φωτο]

Αν αυτή η φωτογραφία δεν ανέβαινε στον επίσημο λογαριασμό της Σελίν Ντιόν, θα είχαμε αμφιβολίες. Είναι αυτή η Σελίν Ντιόν ή κάποια που της μοιάζει;

Μια φωτογραφία της τραγουδίστριας στο Instagram έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτηθούν στο είδωλο ποιας γυναίκας πάτησαν like: στην εικόνα της σταρ που ακολουθούν φανατικά ή σε μια άλλη γυναίκα που «φέρνει κάπως» στη Σελίν;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εκδοχή της Σελίν απέχει όχι απλά «μίλια» αλλά κόσμους ολόκληρους από την Σελίν Ντιόν, όπως την πρωτογνωρίσαμε.

Αλλά γι’αυτό υπάρχει και ο χρόνος: για να αλλάζουμε ό,τι δεν μας ικανοποιεί.

Η Σελίν από την κορυφή ως τα νύχια είναι ντυμένη με την υπογραφή κορυφαίων οίκων μόδας: το φόρεμά της ήταν JW Anderson, η τσάντα της Hermès, το φουλάρι της Gucci, τα παπούτσια της Saint Laurent και τα γυαλιά της Dior.

Η φωτογραφία της Celine Dion ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και σχόλια τύπου: «Eίσαι η Celine ή η Lady Gaga; «Δεν μοιάζει καθόλου με την Σελίν που ξέραμε», «Είσαι όντως η Σελίν;» κατέκλυσαν τον λογαριασμό της.

Το makeover της Σελίν κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ εκείνη απολαμβάνει τη νέα εκδοχή της και είναι έτοιμη για την περιοδεία της.

ΠΗΓΗ: bovary.gr