Ναι! Θα συμβεί αυτό που όλοι φανταζόμαστε…

Η Γιάννα Παπανικολάου με ρεπορτάζ της στο περιοδικό TVSirial που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 17/2, σε όλα τα περίπτερα περιγράφει αποκλειστικά τι θα συμβεί στους χαρακτήρες της σειράς Άγριες Μέλισσες και συγκεκριμένα πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των γυναικών του πιο διάσημου χωριού της Ελλάδας.

Η ζωή της Ελένης Σταμίρη!

Και δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε με τις αδελφές Σταμίρη, που είναι και οι πρωταγωνίστριες, καθώς όλη η ιστορία της σειράς βασίστηκε στο φονικό που έκαναν στο πρώτο επεισόδιο. Ενωμένη και με μεγάλη οικογένεια θα είναι και η Ελένη με τον Λάμπρο.

Οχι τόσο εύκολα όμως καθώς καραδοκεί ένας Ζάχος που θέλει να κάνει δική του τη και ένας Ακύλας που θέλει να τη βγάλει από τη μέση. Οπως και να έχει, στο τέλος η Ελένη θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι που περιμένει με τον Λάμπρο.

Τι θα δούμε απόψε 17/2 στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 68

Το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει καινούριες αναταράξεις στην οικογένεια Σεβαστού. Η Ρένα ζητάει απ’ τον Νικηφόρο να συναντηθούνε με την Ασημίνα και τη Δρόσω προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα δεχτούν τα κορίτσια αυτήν την ριψοκίνδυνη πρόταση;

Η Ζωή συνεχίζει τις προσπάθειες να συνεφέρει τον γιο της, ενώ ο αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιμοποιώντας τόσο τον Ζάχο, όσο και τον Μελέτη. Το Διαφάνι καλείται να ψηφίσει εάν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο, με τ’ αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα…

Πηγή: youweekly.gr