Η λύση του μεγάλου μυστηρίου: Γι’ αυτό ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο της Porsche στην ευθεία

Μετά το δεύτερο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 χθες από το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip ένα μεγάλο ερώτημα βρίσκεται στα χείλη όσων το είδαν. Πώς γίνεται να έχασε ο τράπερ τον έλεγχο της Porsche στην ευθεία, χωρίς να υπάρχει εμπόδιο μπροστά του;

Το αμάξι δεν του έφυγε στη στροφή όπως πίστευαν οι περισσότεροι αρχικά, αλλά στην ευθεία.

Τι λένε οι αξιωματικοί της τροχαίας; Τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζουν. Καταρχάς είναι σίγουρο πλέον ότι δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής του Audi R8 στο τροχαίο. Ο οδηγός του όχι μόνο δεν εμπόδισε τον Mad Clip, αλλά κράτησε και απόσταση ασφαλείας για να μην του δημιουργήσει πρόβλημα.

Η πιθανότερη εκδοχή λοιπόν είναι ότι ο τράπερ είδε το αμάξι για κάποιο λόγο να παίρνει μια ελαφριά κλίση προς τα δεξιά, πανικοβλήθηκε και στην προσπάθεια του να το επαναφέρει το έκοψε προς τα αριστερά και εκεί έχασε τον έλεγχο.

Το δεύτερο σενάριο είναι να αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, να τα έχασε και να του έφυγε το τιμόνι και ο έλεγχος της Porsche. Και το τρίτο σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες είναι να είδε κάτι στο δρόμο (ίσως κάποιο ζωάκι) και να προσπάθησε μηχανικά να το αποφύγει.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας πάντως θεωρούν ότι η πρώτη εκδοχή είναι η πιο πιθανή και λύνει εν πολλοίς το μυστήριο του τροχαίου του Mad Clip.

πηγη: instanews.gr