Λύγισε ο πατέρας της 21χρονης: «Δεν τους είδα τους δράστες. Το γιατί μας αναστατώνει και μας βασανίζει. Γιατί;… «

Δηλώσεις για τη δολοφονία της 21χρονης κόρης του, έκανε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες νεκρή στη Ρόδο.

«Δεν τους είδα τους δράστες. Θα ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον μας. Κάθε γονιός αν βρισκόταν στη θέση μας τι θα ρωτούσε. Γιατί; Το γιατί είναι αυτό που μας αναστατώνει και μας βασανίζει. Γιατί; Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Μέχρι το καλοκαίρι δεν είχαμε ενδείξεις. Αυτό προέκυψε στην πορεία. Αν μου έλεγε κάτι την επόμενη ημέρα θα ήμουν στη Ρόδο. Δεν ξέρω, δεν έχω πάρει καμία ενημέρωση. Τους έχω αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους. Η οριστική λύτρωση θα έρθει μετά από το πέρας όλων των διαδικασιών. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Αν δεν έχεις ψυχραιμία και δύναμη μέσα σου δεν μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτήν την κατάσταση. Με συγκίνησε και κάτι άλλο. Χθες που πήγαμε να δούμε το σημείο που έπεσε, υπήρχε και ένα κεράκι εκεί. Αναμμένο. Το πρώτο κεράκι που άναψε στη μνήμη της. Δεν μπόρεσα να πάω μέσα στο θάλαμο. Πήγε ο αδερφός μου. Ο Ιατροδικαστής είπε πως ήταν εγκληματική ενέργεια. Όλη η κοινωνία είναι με το μέρος μας», είπε, μεταξύ άλλων, συγκινημένος ο πατέρας της 21χρονης.

https://fthisimage.azureedge.net/userfiles/53d530f2-0174-419f-a031-a61800ccc664/c6d4946b-ae86-467d-ba09-a61d00e11401/pateras_4.mp4
πηγή: fthis.gr