Έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση της Κατερίνας Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας κάποιες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γιο της, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και μίλησε για ακόμη μια φορά για την έντονη επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη κάποια στιγμή το δικό της παιδάκι.

«Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο….

Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε κλάματα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…» είπε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Τζένη Μπαλατσινού της έχει στείλει και μήνυμα λέγοντάς της πως αν χρειαστεί κάποια στιγμή κάποιο γιατρό, είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει.