Λοβέρδος για βουλευτές: «Έρχονται στη Βουλή με ντύσιμο πλαζ και προπόνησης»

Το άκρως καλοκαιρινό ντύσιμο βουλευτών στη Βουλή στηλίτευσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη και είπε: «Δεν είμαι κονφορμιστής, αλλά εν πάση περιπτώσει πρέπει η εμφάνιση να ανταποκρίνεται στο Κοινοβούλιο, δεν γίνεται να μπαίνουμε στη Βουλή με περιβολή πλαζ και προπόνησης».

Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι ο κανονισμός προβλέπει πως οι βουλευτές πρέπει να εισέρχονται στο Κοινοβούλιο ευπρεπώς ενδεδυμένοι και πρόσθεσε ότι ήθελε να κάνει χρόνια αυτή την παρατήρηση αλλά πια το ποτήρι ξεχείλισε.

Ο κ. Κακλαμάνης συμφώνησε με τον Ανδρέα Λοβέρδο αναφέροντας μάλιστε πως το εν λόγω άρθρο του κανονισμού δυστυχώς είναι ασαφές και ίσως θα πρέπει να υπάρξει η διόρθωση του σε μια επόμενη αλλαγή του κανονισμού. Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι ο καθένας πρέπει να ντύνεται ευπρεπώς στο Κοινοβούλιο και ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο να φέρει το θέμα στην διάσκεψη των προέδρων.

Με βάση τις πληροφορίες οι δύο βουλευτές οι οποίοι προκάλεσαν την παρέμβαση του βουλευτή της Δημοκρατικης Συμπαράταξης ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Χρυσή Αυγή που μπήκε στην αίθουσα με ένα μπλέ μπλουζάκι και ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, ο οποίος φορούσε ένα ροζ πουκάμισο έξω από το παντελόνι.

Μάλιστα βουλευτές της αντιπολίτευσης σχολιάζοντας το ντύσιμο του κ. Πάλλη, που όπως ανέφεραν έκανε βόλτες στην αίθουσα και έφτασε ως τα υπουργικά έδρανα, το χαρακτήρισαν ντύσιμο παραλίας και συμπλήρωσαν πως το μόνο που του έλειπε ήταν τα βατραχοπέδιλα.

Πηγή : diaforetiko.gr