Λουκία Λαιμού: Το ξέσπασμα για τον πρώην στο «Power of love» και τον τίτλο της κληρονόμου…

Ο πρώην της Λουκίας Λαιμού μπήκε στο «Power of Love». Είναι ο Παύλος Τερζόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του, χωρίς να πει το όνομα.

Οι δυο τους την περίοδο που ήταν ζευγάρι πυρπολούσαν το Instagram με κοινές φωτογραφίες τους και περισσότερο η Λουκία.

Έτσι έγινε γνωστή και η σχέση τους. Και τώρα η γλυκιά και ταλαντούχα Λουκίτσα βγαίνει και κράζει γιατί όπως λέει «πιάνουμε άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση».

Μάλιστα το κορίτσι ενοχλείται που την αναφέρουμε ως κόρη εφοπλιστή. Που είναι! Και το δηλώνει και η ίδια στο κείμενό της.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει καθώς κάθε άποψη είναι για εμάς σεβαστή. Όπως και κάθε κρίση μας. Και εδώ το κορίτσι κάνει την τρίχα τριχιά και προκαλεί χωρίς λόγο. Αφού κατα τα άλλα η ίδια δεν το θέλει αυτό. Θα έπρεπε να περιοριζόταν στην πολύ καλή δουλειά της και να μην ασχολούταν ούτε με πρώην ούτε με τίτλους… Άλλωστε αφού δεν ξεχωρίζει από τους άλλους . Εκτός αν ντρέπεται για τη σχέση της…

Πο συγκεκριμένα γράφει:

«(Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μέγεθος αυτής της κοινοποίησης. Όμως χρειάζεται να το βγάλω από μέσα μου.)

Οσο και να προχωρήσεις στη ζωή σου, πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να προβάλλουν τον τίτλο που να τους συμφέρει. Αυτό που »πουλάει» και κάνει »είδηση». Περιμένω χρόνια τώρα να αφήσουν το »κόρη γνωστού εφοπλιστή….χορευτρια/κηπουρος/αστροναυτης» και να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, αλλά η δημοσιογραφία έχει ξεκάθαρα πεθάνει.

Ας επανασυστηθούμε λοιπόν.

Με λένε Λουκία, είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχω ασχοληθεί με πολλά πράγματα στο παρελθόν, που να με γεμίζουν. Το κάθε πράγμα ξεχωριστά μου προσέφερε κάτι και με βοήθησαν όλα να ανακαλύψω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου και τη δημιουργικότητα που ήθελα να καλλιεργήσω.

Είχα τη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα, που με βοήθησαν να χτίσω χαρακτήρα και να λάβω πολύτιμες γνώσεις .

ΝΑΙ είμαι κόρη εφοπλιστή. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει , και δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά, δυστυχώς, γιατί ήταν απόμακρος σαν άνθρωπος και ήταν δύσκολο για εκείνον να δείξει συναίσθημα. Ωστόσο τον αγαπούσα και τον αγαπώ, όπως όλα τα κορισάκια αγαπάνε τον μπαμπά τους και τον θαυμάζουν. Όταν όμως ανακυκλώνετε την ίδια χαζομάρα »κόρη εφοπλιστή» σα σιχαμένη λούπα , δείχνετε ένα ΤΙΠΟΤΑ για το ποια είμαι εγώ, και ένα σωρό για το ποιοι είστε »εσείς» που τα γράφετε.

ΔΕΝ είμαι αυτό. Αυτό είναι ένας τίτλος, που δε διαφέρει από το να μαι κόρη οποιουδήποτε. Σταματήστε να πουλάτε ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥΣ τίτλους για να κερδίσετε »κλικ» και »λάικ» και δε ξερό και γω τι, και το χειρότερο, πιάνετε στο στόμα σας άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση. «Ο τάδε ήταν με την (ετοιμαστείτε για το ποίημα) κόρη γνωστού εφοπλιστή»…. κτλ κτλ.

Είμαι ένα σωρό πράγματα πέρα του τίτλου που προμοτάρετε, αλλά πάνω απ όλα είμαι ένα άτομο που θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είμαι ευαίσθητη, δουλευταρού και ΖΩ για να βλέπω τα άτομα γύρω μου να χαμογελάνε.

ΑΥΤΑ γράψτε. Έτσι για αλλαγή».

Μάλιστα… μάλιστα…

nassosblog