«Λείπεις κοριτσάκι…»: Το μήνυμα της Νατάσας Ράγιου για τη Ρίκα Βαγιάνη που «σπαράζει καρδιές»..

Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατό της
Η Ρίκα Βαγιάννη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου της βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς υπήρξε από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Σήμερα, η καλή της φίλη Νατάσα Ράγιου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία της Ρίκας Βαγιάννη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένας χρόνος. Λείπεις κοριτσάκι…».

Η Ρίκα Βαγιάννη ήταν παντρεμένη με τον ψυχίατρο, Νίκο Στεφανή και έχουν έναν γιο. Η Μαρίκα Ζούλα ή Ρίκα Βαγιάνη, όπω ήταν γνωστή, ήταν κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1962 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1982.

Όσο για το πώς προέκυψε το Βαγιάνη, είναι τα αρχικά από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη που ως πατριός της την μεγάλωσε σαν κόρη του.

Από το 1979 άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός. Έπαιξε στο Εθνικό, στο Θεσσαλικό, σε αρκετές ταινίες, αλλά και σε σήριαλ, όπως το Μινόρε της Αυγής και παράλληλα είχε ήδη αρχίσει και την δημοσιογραφία. Στην τηλεόραση δούλεψε σαν ηθοποιός και από το 1986 ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Δείτε το συγκινητικό ποστ στο facebook:

Πηγή : protothema.gr