Λέσβος: Κτηνοτρόφος υπερασπίστηκε την περιουσία του από τους αλλοδαπούς και τον συνέλαβαν
Www.true.gr

Λέσβος: Κτηνοτρόφος υπερασπίστηκε την περιουσία του από τους αλλοδαπούς και τον συνέλαβαν

Κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, για να φύγουν παράνομοι μετανάστες από την ιδιοκτησία του που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Μόρια καθώς είχαν πάει εκεί για να του σφάξουν ζώα.

Ο 56χρονος, πηγαίνοντας σήμερα στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό παράνομους μετανάστες να σφάζουν, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόβατα. Εκείνος για να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα και οι μετανάστες εξαφανίστηκαν.

Μετά από λίγο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, καθώς τους είχε γίνει καταγγελία από τους ίδιους τους μετανάστες για τους πυροβολισμούς, όπου και συνέλαβαν τον 56χρονο κτηνοτρόφο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε, αφού οι μετανάστες υπέδειξαν τα φυσίγγια στις αστυνομικές αρχές.

Έξω από το δικαστήριο της Μυτιλήνης, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι της Μόριας, διαδηλώνοντας υπέρ του κατηγορούμενου και δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση τους στη σύλληψη.


Στις δηλώσεις εκπροσώπων τους, τάχθηκαν υπέρ του 56χρονου τους και έκαναν λόγο για τους χωρίς περιορισμούς λειτουργία του καταυλισμού.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν έρθει στη Λέσβο με το «έτσι θέλω» χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, απο τα απέναντι τουρκικά παράλια, επιχειρούν να σφάξουν ζώα του κτηνοτρόφου.

Βίντεο από την προηγούμενη σύλληψή του πριν ένα χρόνο, πάλι για να προστατέψει την περιουσία του.


Πηγή : hellas-now.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr