Το Λες και Ακραίο: Γιατί Γελάει όλο το Ίντερνετ με τη Νέα Τσάντα του Οίκου Gucci; [εικόνες]
Www.true.gr

Το Λες και Ακραίο: Γιατί Γελάει όλο το Ίντερνετ με τη Νέα Τσάντα του Οίκου Gucci; [εικόνες]

Mετά την τσάντα του οίκου Balencianga που είναι ίδια με την τσάντα για τα ψώνια του IKEA και μετά την διαφανή τσάντα-σακούλα του οίκου Celine, τώρα ακόμα μία αμφιλεγόμενη κυκλοφορία – αυτή τη φορά από τον οίκο Gucci – έρχεται για να κάνει τον κόσμο της μόδας να την κοιτάξει με το ένα φρύδι σηκωμένο και να αναρωτηθεί «μα καλά, αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για αυτό το πράγμα».

Η νέα τσάντα του ιταλικού οίκου κοστίζει 675 λίρες (δηλαδή περίπου 690 ευρώ), έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της στο site της εταιρίας σε 4 διαφορετικά χρώματα, ενώ οι υπεύθυνοι του Gucci προσπαθούν να την λανσάρουν ως «την vintage τσάντα παραλίας που κάνει την διαφορά».Το κατά πόσο η περιγραφή τους πείθει είναι ένα άλλο ζήτημα.

Η εν λόγω τσάντα του οίκου.
Σε αντίθεση με άλλες, αντίστοιχες κυκλοφορίες της τεράστιας εταιρίας ενδυμάτων, η καινούργια κυκλοφορία των Gucci αντιμετωπίστηκε από το πρώτο λεπτό όχι μόνο με καχυποψία, αλλά και με ειρωνία από τους χρήστες του Twitter και των social media γενικότερα οι οποίοι εσπεύσαν να γράψουν ένα σωρό κοροϊδευτικά σχόλια για την λαστιχένια τσάντα, παρατηρώντας πως είναι ολόϊδια με κουβά ή για λεκάνη για άπλωμα.

«Επιτέλους μία τσάντα αποκλειστικά για ρούχα με την υπογραφή του Gucci,» έγραψε μία χρήστρια ενώ μία άλλη σχολίασε «Ο τρόμος έχει την μορφή μιας λαστιχένιας τσάντας για τη λαϊκή που μοιάζει με κουβά». Φυσικά όλοι τόνισαν πως δεν είναι δυνατόν να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τέτοιο αξεσουάρ.

Πάντως η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες τσάντες που παραπέμπουν σε καθημερινά, χρηστικά αντικείμενα και μπορείς να βάλεις μέσα όλη την πραμάτεια σου συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο hot items στον κόσμο της μόδας και τα fashion girls – παρά την αμφισβήτηση του ευρύ κοινού – είναι διατεθειμμένα να πληρώσουν πολλά χρήματα για να τις αποκτήσουν.


Η νέα τσάντα του οίκου Gucci κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά χρώματα.
Ο οίκος Gucci παρουσίασε για πρώτη φορά την τσάντα που το κοινό έχε παρομοιάει με λεκάνη για τα ρούχα στο fashion show του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 στο Μιλάνο.

ΠΗΓΗ: mycampus.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr