Λέρος: Ανατριχιάζει η Εξομολόγηση της Μάνας από τη Φυλακή «Ο Σύζυγός μου με Εξανάγκασε να..»!

Σχεδόν ένα μήνα μετά την σοκαριστική είδηση, ότι δηλαδή ένα ζευγάρι κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά -ανάμεσά τους και με νοητική υστέρηση- , η μητέρα τους, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μέσα από τη φυλακή και έδωσε την δική της εκδοχή για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας… Η ίδια, όπως και ο σύζυγός της, έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι μετά την αποκάλυψης της υπόθεσης.

Για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της, από τον άντρα της, η γυναίκα είπε ότι δεν είχε ιδέα για αυτά που συνέβαιναν. “Οι ασελγείς πράξεις δεν γίνονταν με την παρουσία μου αυτά… ό,τι ακούστηκαν δηλαδή… μερικά που βγήκαν στην τηλεόραση που δεν ισχύουν ή εγώ τον κάλυπτα και ξέρω εγώ τα ήξερα, ότι ήμουν ενημερωμένη κι αυτά».

Για τη συμμετοχή της ίδιας σε ασελγείς πράξεις, λέει ότι συμμετείχε με εντολή του συζύγου της.

“Συμμετείχα αναγκαστικά. Δεν ήθελα… Μου φώναζε, έβριζε. Με έβριζε σαν να ήμουνα σκουπίδι. Δούλευα όλη μέρα για το ένα και το άλλο, για να φάνε τα παιδιά μου, στερηθήκαμε πάρα πολλά”.

Σε ερώτηση για το τι είχε γίνει με τον 24χρονο γιο τους, η ίδια απαντάει:

“Ναι και αυτό σου είπα, με εξανάγκασε, δεν το ζόρισα το παιδί, δεν έγινε κάτι. Με ανάγκασε (σε ασελγείς πράξεις). Του λέω: Δε ντρέπεσαι, με το παιδί μου; Δεν άκουγε τίποτα… Εγώ δεν ήθελα, δεν πίεσα το παιδί. Του λέω: Δε ντρέπεσαι; Δεν άκουγε τίποτα… Να πω την αλήθεια ναι, το έκανα, φοβόμουν».

ΠΗΓΗ: newsit.gr