Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και το τρολάρισμα του Κοντιζά

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία είδαμε να συμμετέχει στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθώντας έτσι να τη διαφυλάξουν.

Οι δυο τους ωστόσο πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις ενώ αρκετές είναι και οι φορές που δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media ¨πειράζοντας” ο ένας τον άλλο. Σήμερα, η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram στην οποία ο γνωστός σεφ την κοιτά με ένα πολύ τρυφερό βλέμμα.

Αυτό το βλέμμα φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την Χρύσα Μιχαλοπούλου που στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: “Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ”.

O Σωτήρης Κοντιζάς όμως θέλησε να τους τρολάρει. «Μην ψαρώνεις, αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν το άφησε να περάσει έτσι και με την ίδια χιουμοριστική διάθεση απάντησε: «Ήρθε η κινεζική οχιά από την Οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Πηγή: in.gr