Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο Πατέρας του Μίλησε για Όλα. Έγινε Το χειρουργείο! Πως είναι ο Ηθοποιός;;;

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη πριν μία εβδομάδα με τη μηχανή του. Το ατύχημα αυτό είχε ως συνέπεια να σπάσει τον αριστερό μηρό και το δεξί γόνατο και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται ως σήμερα. Μάλιστα, λόγω των πολλών αιματωμάτων ο Λεωνίδας δεν μπορούσε να χειρουργηθεί.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον πατέρα του ηθοποιού, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ο οποίος μας αποκάλυψε πως ο Λεωνίδας χειρουργήθηκε σήμερα στον μηρό και η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Τώρα μένει το σοβαρότερο χειρουργείο – εκείνο στο γόνατο – καθώς η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη. Ο 37χρονος ηθοποιός έχει υποστεί πολλές κακώσεις τόσο στον μηνίσκο όσο και στο χιαστό και σε λίγες μέρες οι γιατροί πρόκειται να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Όσον αφορά την ψυχολογική του κατάσταση αυτή είναι λίγο καλύτερα, μιας και από το πλευρό του δεν έχουν φύγει στιγμή η οικογένειά του και οι φίλοι του, οι οποίοι δεν σταματούν να τον ενθαρρύνουν.

πηγη: tlife.gr