Λεωνίδας Μπαλάφας: «Στην καραντίνα έβαλαν χιλιάδες κεραίες 5G – Τα εμβόλια είναι του Γκέιτς»

Ένα κείμενο στο οποίο συμπυκνώνονται όλες οι θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό, οι κεραίες 5G, τα εμβόλια του… Μπιλ Γκέιτς, οι μάσκες και οι Ρότσιλντ, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας!

Ο Μπαλάφας «βλέπει» οργανωμένο σχέδιο με τον κορονοϊό – τον οποίο γράφει ως κορωνιό – και τα βάζει με την κυβέρνηση ως μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας: «Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild. ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε» γράφει.

«Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G. Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.
Αναπνεύστε ελεύθερα!» γράφει.

Το ποστ συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τα πιο… κόσμια εξ αυτών να λένε ότι η άποψή του έρχεται τουλάχιστο από το Μεσαίωνα!

Αναλυτικά η ανάρτησή του: