Λευτέρης Σουλτάτος: Με αυτή τη γυναίκα είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν τη Λασκαράκη!
Www.true.gr

Λευτέρης Σουλτάτος: Με αυτή τη γυναίκα είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν τη Λασκαράκη!

Τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας κι επισημοποίησαν τον έρωτά τους. Ωστόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε παντρευτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, ενώ εδώ θα δείτε τη δεύτερη γυναίκα του με την οποία το 2014 είχαν επισφραγίσει την αγάπη τους!

Σας βρήκα την ξανθιά καλλονή που είχε παντρευτεί ο Λευτέρης Σουλτάτος πριν ερωτευτεί την ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη.

Θα δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά μέσα από το Youweekly.gr! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου του 2014 ο νυν αρραβωνιαστικός της Βάσως Λασκαράκη είχε παντρευτεί την πρώην εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γρηγοράκη στην Κρήτη.Ο τότε Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών Ν. Ηρακλείου, Λευτέρης Σουλτάτος είχε χορέψει τον Χορό του Ησαΐα παρουσία συγγενών και καλών φίλων. Μάλιστα το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου!

Μετά την γαμήλια τελετή είχε ακολουθήσει γλέντι με τον γνωστό chef, την όμορφη Κρητικιά νεόνυμφη και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τίποτα δεν προμήνυε φυσικά την ατυχή κατάληξη του σύντομου γάμου τους. Ένας γάμος βεβαίως που του πρόσφερε κάτι μοναδικό. Το παιδί του…

Πρόκειται για τον δευτερο γάμο του. Έχει έναν ακόμη, απο τον οποίο έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι…
πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr