Λευκό ζευγάρι αποκτάει τρίδυμα μαύρα μωράκια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη οικογενειακή φωτογραφία γονέων που κρατούν τα νεογέννητα μωρά τους, γιατί φαίνεται ότι η αγάπη ξεπερνά το χρώμα του δέρματος σε αυτή την οικογένεια. Όμως αυτό που είναι πιο περίεργο είναι το πώς αυτή η λευκή γυναίκα γέννησε μαύρα τρίδυμα!

Ένα ζευγάρι από το Μισισιπή, ο Aaron και η Rachel Halbert, δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά κι έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Πήραν δύο παιδιά από την Αφρική, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ο λόγος ήταν ότι τα λευκά παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να υιοθετηθούν κι έτσι αποφάσισαν να δώσουν στα παιδιά αυτά μια ευκαιρία.

Αυτή η νέα οικογένεια προσέλκυε την προσοχή των ξένων, αλλά το ζευγάρι δεν έδινε σημασία στα παράξενα βλέμματα. Αργότερα αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» δωρηθέντα έμβρυα από το Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων. Από αυτό το κέντρο, τα έμβρυα, που διαφορετικά θα καταστρέφονταν ή θα δίνονταν για έρευνες, μπορούν να δοθούν σε ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν παιδιά.

Έξι εβδομάδες μετά την εμφύτευση και μετά από υπερηχογράφημα, ο γιατρός τους είπε ότι ένα από τα έμβρυα είχε χωριστεί σε δύο στη μήτρα – η Rachel ήταν έγκυος σε τρίδυμα!

Ο Aaron είπε: “Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε σχεδόν όλους τους φίλους και την οικογένειά μας να εκφράζουν την υποστήριξή τους.”

“Στο μυαλό μας ζούμε ήδη το όνειρο. Μπορεί να μην είναι το όνειρο που θα είχε μια παραδοσιακή οικογένεια, αλλά είναι ένα για το οποίο εμείς είμαστε σίγουρα περήφανοι.”

Πρόσθεσε ότι είναι ευγνώμον που έχει μια τέτοια οικογένεια.

“Μπορεί να μην έχουμε την οικογένεια που σχεδιάζαμε πριν από 12 χρόνια όταν είχαμε σχέση και μιλούσαμε για υιοθεσία, αλλά είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που έστειλε αυτά τα γλυκά πλάσματα στη ζωή μας.”

ΠΗΓΗ diaforetiko