Λαυρέντης Μαχαιρίτσας : Ανατριχιάζει η αποκάλυψη του Δημήτρη Σταρόβα για τη νύχτα που έφυγε από τη ζωή
Www.true.gr

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας : Ανατριχιάζει η αποκάλυψη του Δημήτρη Σταρόβα για τη νύχτα που έφυγε από τη ζωή

«Ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω…»
Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκλόνισε με την περιγραφή του για τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε:

«Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης». Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει».


Ο Δημήτρης Σταρόβας, στη συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει και κάτι άλλο: «Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή».

Πηγή : zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr