Λάτρης του Σούσι αναγκάστηκε να ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕΙ το Χέρι του αφού έφαγε ωμό ψάρι

Ένας ηλικιωμένος άντρας πλήρωσε πολύ υψηλό τίμημα για την αγάπη του για το σούσι αφού το γεύμα του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την παλάμη και τον πήχη του.

Σε μία περίεργη σειρά γεγονότων, 12 ώρες αφού ο ανώνυμος άντρας έφαγε το ψάρι, το αριστερό του χέρι πρήστηκε σαν μπάλα του γκολφ και πονούσε πάρα πολύ.

Τεράστιες φουσκάλες και μελανιές εμφανίστηκαν στο χέρι του άντρα από την Νότια Κορέα λόγω βακτηριακής μόλυνσης που κόλλησε αφού έφαγε τα ωμά θαλασσινά.

Οι γιατροί αποστράγγισαν τις φουσκάλες και αφαίρεσαν τον μολυσμένο ιστό πριν του δώσουν αντιβιωτικά.

Αλλά η θεραπεία δεν ήταν πετυχημένη και το χέρι του συνέχισε να χειροτερεύει με αποτέλεσμα να πρέπει να του το κόψουν.

Ο άτυχος άντρας είχε αρχίσει να ζητάει την βοήθεια των γιατρών στο Jeonju της Νότιας Κορέας, περίπου 118 μίλια νότια της Σεούλ, αφού υπέφερε από πυρετό και ακραίο πόνο στο χέρι για δύο μέρες.

Εξήγησε στους γιατρούς πως οι φουσκάλες στο χέρι του και ο πυρετός είχαν αρχίσει μόλις 12 ώρες αφού είχε φάει ωμά θαλασσινά.

Οι γιατροί τον διέγνωσαν με μία μόλυνση που λέγεται vibriosis και προκαλείται από το βακτήριο Vibrio vulnificus.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών – του έκαναν επέμβαση στο χέρι και του έδωσαν δύο τύπους αντιβιωτικών – η κατάσταση του άντρα χειροτέρεψε.

Ανέπτυξε βαθιά έλκη στο χέρι που προκάλεσαν νέκρωση. Τελικά, αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το χέρι 25 μέρες αφού έφαγε τα θαλασσινά.

Πηγή