Το λάθος της Σοφίας Κορμά που έκανε στην διέλευση των αμερικανικών μαχητικών
Www.true.gr

Το λάθος της Σοφίας Κορμά που έκανε στην διέλευση των αμερικανικών μαχητικών

Η περιγραφή της παρέλασης από την επισμηναγό – «Είναι ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα στην καρδιά της Αθήνας» όπως ανέφερε ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας
Η Σοφία Κορμά, επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρουσίασε, στο πλευρό του Νίκου Αλιάγα, την μεγαλειώδη παρέλαση στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου και την συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Κκατά την περιγραφή της δεν απέφυγε το λάθος αφού την ώρα που περνούσε ο σχηματισμός των τεσσάρων F-16 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, προερχόμενα από τη βάση του ΝΑΤΟ στο Αβιάνο της Ιταλίας, είπε πως παρακολουθούμε έναν «αμερικανικό σχηματισμό με Rafale», ενώ τα Rafale είναι γαλλικής κατασκευής.

Η Σοφία Κορμά
έλκει την καταγωγή της από την Καλαμάτα. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση. Από την στιγμή που ξεκίνησε η παρέλαση περιγράφει λεπτομερώς τα αγήματα και τα άρματα μάχης που περνούν μπροστά από τη Βουλή και τους επίσημους προσκεκλημένους.

Η Σοφία Κορμά:


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr