Λάρισα: Mπόνους 500 ευρώ σε εμβολιασμένους εργαζόμενους
Www.true.gr

Λάρισα: Mπόνους 500 ευρώ σε εμβολιασμένους εργαζόμενους

Λάρισα: Επιβραβεύει τους εργαζόμενους που εμβολιάζονται
Λάρισα: Ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και μη έχει ξεκινήσει. Είτε με ευκολότερη πρόσβαση σε ψυχαγωγία και διασκέδαση, είτε στον τομέα της εργασίας. Πολλές είναι οι επιχειρήσεις, οι οποίες προκειμένου να προστατευτούν από κλείσιμο λόγω κρούσματος, παροτρύνουν τους εργαζόμενους να εμβολιαστούν.

Έτσι και μια επιχείρηση στην Λάρισα. Πιο αναλυτικά με 500 ευρώ αποφάσισε να επιβραβεύσει μια εταιρεία στη Λάρισα όσους εργαζομένους της έχουν ολοκληρώσει ή θα ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

«Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν να εμβολιαστεί. Ούτε να εξαγοράσουμε τους εργαζομένους. Θελουμε απλά να επιβραβεύσουμε όλους εκείνους που προχωρούν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊου συντασσόμενοι με την κοινή λογική». Εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Cosmos Aluminum, Γιάννης Καντώνιας.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχειά στην εταιρεία η οποία απασχολεί 180 εργαζομένους. Έχει εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό το 60% (108 εργαζόμενοι).


«Το υπόλοιπο 40% (72 εργαζόμενοι) θα πάρει το μπόνους όταν και αν προχωρήσει στον εμβολιασμό του» εξηγεί ο κ. Καντώνιας.

Η καμπάνια που ετοιμάζει η εταιρεία στην Λάρισα
Η εταιρεία θα προχωρήσει παράλληλα σε εκτεταμένη ενημερωτική καμπάνια. Ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ενημέρωση των εργαζομένων στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης με προτροπές να προβούν σε εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Η παροχή πριμ δεν αποτελεί κάτι νέο για την συγκεκριμένη εταιρεία η οποία το 2020 έδωσε έκτακτο μπόνους έως και 2.000 ευρώ σε εργαζόμενους. Που προσαρμόστηκαν στα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr