Λάρισα: Έπιασε κορόιδο τη συμπεθέρα του – Ξεσκεπάστηκε η μεγάλη απάτη των 120.000 ευρώ!
Www.true.gr

Λάρισα: Έπιασε κορόιδο τη συμπεθέρα του – Ξεσκεπάστηκε η μεγάλη απάτη των 120.000 ευρώ!

Η σχέση εμπιστοσύνης μετατράπηκε σε σχέση οργής. Μια οικογένεια που την έδεναν άρρηκτοι όπως φαινόταν δεσμοί, πλέον τη χωρίζουν δικαστικές αίθουσες και καταδικαστικές αποφάσεις…
Στη μέση παιδιά, εγγόνια και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που σύμφωνα με το δικαστήριο υπεξαιρέθηκαν. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας εξέτασε μια περίπτωση υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού για την οποία καταδίκασε έναν Λαρισαίο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Ο κατηγορούμενος δραστηριοποιούνταν στον χώρο των αυτοκινήτων, ενώ η παθούσα είχε λεωφορείο σε άλλη πόλη. Κάποια στιγμή η συμπεθέρα πουλάει το λεωφορείο και αγοράζει δύο φορτηγά. Οι δυο τους συμφωνούν προφορικά έτσι ώστε ο συμπέθερος να εκμεταλλεύεται και να τα διαχειρίζεται.

Για κάποια χρόνια όλα πήγαιναν πρίμα, καθώς της έδινε και άτυπες καταστάσεις εσόδων- εξόδων, τις οποίες όμως ποτέ δεν διασταύρωνε αφού υπήρχε μεγάλη εμπιστοσύνη.Μετά το 2010 ο συμπέθερος σταμάτησε να της δίνει κέρδη ισχυριζόμενος ότι οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά.

Τον Δεκέμβριο του 2011 της τηλεφώνησαν από το ΙΚΑ και την ενημέρωσαν ότι οφείλει 29.000 ευρώ. Από τη στιγμή εκείνη και μετά άρχισε να ελέγχει τα πάντα και βρήκε ότι εξαπατήθηκε από τον συμπέθερο για ποσό περισσότερο από 120.000 το οποίο ήταν κέρδος από την επιχείρηση των φορτηγών αλλά δεν της αποδόθηκαν ποτέ.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο για υπεξαίρεση σε 4 χρόνια φυλάκιση μετατρέψιμα σε χρηματική ποινή προς 5 ευρώ ημερησίως. Η έφεση που άσκησε είχε αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr