Λάρισα: 25χρονη ανακοινώνει στο Facebook τον θάνατο 28χρονης για να της φάει τον άντρα

Μία μέρα μετά το ηπειρώτικο Big Brother, έχουμε να ατιμετωπίσουμε και μία εκδοχή θεσσαλικού Black Mirror. Η εμπλοκή της τεχνολογίας εδώ συνέβη όταν μία 28χρονη γυναίκα από τη Λάρισα ανακάλυψε ότι έχει ανακηρυχθεί ο θάνατός της στο Facebook.

Οι φήμες ότι η 28χρονη άφησε τον μάταιο αυτό κόσμο ξεκίνησαν από ένα FB λογαριασμό με γυναικείο όνομα, όπου δημοσιεύτηκε μία ανάρτηση που περιέγραφε τον θάνατο της πρώτης γυναίκας σε τροχαίο. Για να μην υπάρχουν μάλιστα παρεξηγήσεις (!), στην ανάρτηση υπήρχε ταγκαρισμένος ο λογαριασμός της νεαρής Λαρισαίας, η οποία αναφερόταν ως φίλη της δεύτερης.

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις τα reactions και τα σχόλια έπεσαν βροχή, με κάποιους πιο μερακλήδες της ευαισθησίας να παίρνουν και τηλέφωνο ή/και να επισκέπτονται το σπίτι της 28χρονης για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Την ίδια στιγμή, κάποιοι ασέβαστοι διατηρούσαν τις αμφιβολίες τους για το όλο συμβάν, αντί απλά να δεχτούν ότι το Ίντερνετ λέει πάντα την αλήθεια.

Δυστυχώς για τους πιστούς των social media (και ευτυχώς για την 28χρονη), το όλο σκηνικό δεν ήταν καν φάρσα, αλλά κάτι πολύ πιο fancy. Η ανακοίνωση του θανάτου μέσω Facebook ήταν η social engineering στρατηγική μίας 25χρονης από τον Τύρναβο, η οποία διεκδικεί τον άντρα της 28χρονης και προσπαθεί να τον αποσπάσει με κάθε μέσο, σύμφωνα με την τελευταία.

Η αναστημένη Λαρισαία δημοσίευσε βίντεο στο Facebook για να διαψεύσει τις φήμες (η αλήθεια είναι ότι μετά θάνατον Facebook δεν υπάρχει ακόμη, όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον) και τελικά βγήκε και σε τοπικό κανάλι για να λήξει το θέμα μια και καλή. Για την δε αντίζηλο της, είπε τα εξής, προσθέτοντας ότι έχει ολόκληρο βιογραφικό παρενοχλήσεων:

«Είναι μια γυναίκα γύρω στα 25, από τον Τύρναβο. Είχε δει τον άντρα μου σε ένα πανηγύρι παλιά και τον είχε ερωτευτεί. Ποτέ δεν ήταν μαζί, τον πολιορκούσε.»

Δείτε το βίντεο:

Το θέμα δεν θα μείνει εκεί: Η γυναίκα έχει κάνει ήδη καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η ανάρτηση έχει κατέβει, ενώ δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της ερωτευμένης Τυρναβίτισσας.

Η αλήθεια είναι ότι για την 28χρονη η φάση σηκώνει κι ένα check-in σε νεκροταφείο σαν τον Σπύρο Μπιμπίλα, τώρα που γυρνάει:

Πηγη luben.tv