Στιγμές ευτυχίας για τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστος Σαντικάι, οι οποίοι σε τέσσερις περίπου μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε από κοινού το ζευγάρι την Παρασκευή (06/05/22), με μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία οι δυο τους έγραψαν :«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι».

Το φύλο του μωρού Νάργες-Σαντικάι

Όσο για το φύλο του μωρού; Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα αποκτήσουν αγοράκι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Χρήστος Σαντικάι είχε αναφέρει για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες: «Πραγματικά πιστεύω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά, ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το είδαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης. Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου».

Πηγή : fthis.gr