Λακωνία: Έτσι σκοτώθηκε η Ηλιάννα Σταμαδιάνου – Ο Τραγικός επίλογος της Εξαφάνισης – Η Aτυχία που της στοίχισε τη Ζωή
Www.true.gr

Λακωνία: Έτσι σκοτώθηκε η Ηλιάννα Σταμαδιάνου – Ο Τραγικός επίλογος της Εξαφάνισης – Η Aτυχία που της στοίχισε τη Ζωή

– Αποκαλυπτικές εικόνες από την παραλία της Μονεμβασιάς που ξεψύχησε η Ηλιάννα Σταμαδιάνου – Το αυτοκίνητο της 26χρονης έπεσε από γκρεμό στη θάλασσα – Αναπόφευκτος ο θάνατός της – Συντετριμμένοι οι γονείς και οι στενοί συγγενείς της κοπέλας λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε προβληματίσει τις αρχές που έψαχναν μέχρι το Βόλο – «Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ» λέει με δάκρυα στα μάτια επιστήθια φίλη της
Η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου εντοπίστηκε νεκρή και οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειάς της επιβεβαιώθηκαν. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα λευκό Toyota Yaris, βρέθηκε από γκρεμό στη θάλασσα και παρέσυρε στο θάνατο την άτυχη κοπέλα.

Οι εικόνες από το σημείο είναι αποκαλυπτικές. Όλα δείχνουν πως η 26χρονη που είχε φύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει για τον προορισμό της, πλήρωσε με τη ζωή της, μια μεγάλη ατυχία. Έχασε τον έλεγχο σε μια απότομη στροφή και βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός της ήταν αναπόφευκτος.

Η θάλασσα ξέβρασε το μοιραίο αυτοκίνητο στην παραλία “Τηγάνια” της Μονεμβασίας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη και ενημερώθηκαν οι γονείς της, που την αναζητούσαν.

Το μοιραίο αυτοκίνητο της Ηλιάννας Σταμαδιάνου

Έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό της θάλασσας
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό.

Παρά το γεγονός ότι ομάδες αναζήτησης πέρασαν από το σημείο, δεν εντόπισαν τα ίχνη της διότι το αυτοκίνητο ήταν κάτω από την επιφάνεια του νερού καλυμμένο με φύκια. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δυστυχώς βρισκόταν και η άτυχη κοπέλα, εντόπισε χθες το μεσημέρι ψαράς.

«Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ»
«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση». Με αυτά τα λόγια της φίλης της Ηλιάννας, Χριστίνας Λαμπούση, γράφεται ο επίλογος της ιστορίας της 26χρονης, στη σελίδα της Ομάδας Αναζήτησής της που είχε δημιουργηθεί στο instagram…

Πηγή newsit.gr/

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr