Λάκης Λαζόπουλος: Ράγισαν καρδιές με τα λόγια του στο «αντίο» της συζύγου του: "θα έδινα τα πάντα..."
Www.true.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Ράγισαν καρδιές με τα λόγια του στο «αντίο» της συζύγου του: «θα έδινα τα πάντα…»

Βαθιά συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου, στο Α’ νεκροταφείο, το Σάββατο. Η τελευταία πράξη του δράματος για την Τασούλα Λαζοπούλου παίζεται σήμερα στις 11 στο Β’ κοιμητήριο Δράμας, όπου θα γίνει η ταφή της.

Με αναφιλητά, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτισε την αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα. Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης» όπως αναφέρει η Espresso.Ράγισαν καρδιές όταν ο Λάκης Λαζόπουλος, είπε στο τέλος της εξοδίου ακολουθίας: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Α’ νεκροταφείο ήταν συγκλονιστικές. Η κουμπάρα τους, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, έκλαιγε γοερά την ώρα που ο Λάκης ξεσπούσε στην αγκαλιά της Καβογιάννη, η οποία είχε «λυγίσει».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr