Λάκης Γαβαλάς: Δεν έχω βρει ούτε τον άνδρα, ούτε τη γυναίκα της ζωής μου για να κάνω σύμφωνο συμβίωσης

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση, όπως ο Φρέντυ Γερμανός ή ο Νίκος Μαστοράκης», είπε on camera o Λάκης Γαβαλάς
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Λάκης Γαβαλάς έχει κάνει δηλώσεις που έχουν θεωρηθεί προκλητικές. Αυτή τη φορά ξαναχτύπησε παίζοντας γκολφ και κάνοντας δηλώσεις on camera.

«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Για μια εβδομάδα που έμεινα στον στρατό δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω όλους. Τότε ζούσα στην Ιταλία και είχα έρθει απλά για να πάρω την αναβολή. Μετά, λόγω του ότι έμεινα 9 χρόνια στην Ιταλία, γλίτωσα τον στρατό τον ελληνικό. Ευτυχώς γιατί τότε δεν ήταν στη μόδα τα στρατιωτικά ρούχα. Σήμερα θα πήγαινα».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο Λάκης Γαβαλάς είπε πως είναι πολύ καλά, πως κάνει σεξ πολύ συχνά ενώ την ερώτηση αν θα έκανε σύμφωνο συμβίωσης απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω βρει ούτε τον άνδρα, ούτε τη γυναίκα της ζωής μου για να το κάνω. Αν όμως τον είχα βρει θα το έκανα για να γλιτώσω την γκρίνια».

Πηγη protothema.gr