Λαμπερός γάμος στη Βούλα! Το Ανατρεπτικό νυφικό και η άφιξη του Γαμπρού με Άλογο!!!

Ένας λαμπερός γάμος έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στο δημαρχείο της Βούλας.

Ο γαμπρός, Βασίλης Χήτος με τον κουμπάρο, Βασίλη Μιχαήλ έφτασαν με άλογα στο δημαρχείο. Η νύφη Καρολίνα Ντε Σόουζα άφησε τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό με το κομψό και ταυτόχρονα σέξι νυφικό της.
Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο και ανάμεσα στους καλεσμένος ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο επιχειρηματίας και η σχεδιάστριας μόδας ζουν έναν μεγάλο έρωτα και έχουν αποκτήσει έναν γιο που συνόδευσε στη μητέρα του στον γάμο. Μάλιστα στη δεξίωση ο χορός μητέρας – γιου ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς.
«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα γιατί ήμουν μια ξένη στην Ελλάδα. Στον χώρο της μόδας υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, κι εγώ δεν ανήκα ποτέ σε παρέες, οπότε ήταν δύσκολο να με αποδεχτούν. Στην αρχή υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Μίλησε η δουλειά μου και σιγά-σιγά με αποδέχτηκαν. Αν δημιουργείς κάτι ξεχωριστό και δίνεις το 100% σ’ αυτό που κάνεις, κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις», είχε δηλώσει η σχεδιάστρια σε παλιότερη συνέντευξή της.https://rumble.com/v6g8dp-10835053.html
https://rumble.com/v6g8dz-10835063.html
https://rumble.com/v6g8ej-10835083.html
https://rumble.com/v6g8et-10835093.html
πηγή: gossip-tv.gr