Λαμπάδα η Ελένη!!! Φόρεσε Μαγιό Brazil και Μας Άφησε Άφωνους! Βάζει Κάτω και 20αρες!!!
Www.true.gr

Λαμπάδα η Ελένη!!! Φόρεσε Μαγιό Brazil και Μας Άφησε Άφωνους! Βάζει Κάτω και 20αρες!!!

Στις αρχές του επόμενου μήνα κλείνουν 9 χρόνια γνωριμίας και έχουν αποφασίσει από κοινού από την πρώτη στιγμή να τη γιορτάζουν διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι για τους πολύ δικούς τους φίλους και συγγενείς στο καταφύγιό τους στα Άχλα.
Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν οργανώσει την περασμένη εβδομάδα μια ερωτική απόδραση για δύο, χωρίς να βρίσκονται μαζί τους τα παιδιά, με σκοπό να κάνουν τις πρώτες προετοιμασίες για το πάρτι τους αλλά και να βρεθούν εντελώς μόνοι.
Είναι από εκείνες τις εξορμήσεις που κάνουν σπάνια, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, για να ξαναζήσουν το σκίρτημα της πρώτης φοράς που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον και συστήθηκαν στην παραλία της Άνδρου.
Την περασμένη Παρασκευή, μόλις τελείωσε την εκπομπή της η παρουσιάστρια αναχώρησε κατευθείαν με τον άντρα της, που την περίμενε στην είσοδο του στούντιο Pro, αφού έπρεπε να προλάβουν το πλοίο «Θεολόγος» στη Ραφήνα που έφευγε στις 5:30.


Ήταν από τις φορές που εκείνος ήθελε να κλέψει το κορίτσι του χωρίς να καθυστερήσουν στιγμή, ήταν το δικό τους ερωτικό ταξίδι που αναζητούν πιο συχνά αλλά δεν τα καταφέρνουν. Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.


Τρεις μέρες στο νησί και το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο, τον έρωτά του, έκανε μικρές εξορμήσεις με το σκάφος σε κοντινές παραλίες, αλλά και τις πρώτες προετοιμασίες για το πάρτι που ετοιμάζει να κάνει τον Ιούλιο, έτσι ώστε να είναι το ίδιο συγκλονιστικό και παραμυθένιο όσο και η ζωή που έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να περάσουν για πολλά ακόμα χρόνια μαζί!


πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr