Η μητέρα της Naomi Campbell είναι Μια Πανέμορφη 65άρα και μοιάζει Για 40άρα!
Www.true.gr

Η μητέρα της Naomi Campbell είναι Μια Πανέμορφη 65άρα και μοιάζει Για 40άρα!

Πριν αρκετό καρό η face yogi, Αρετή Καφαντάρη μου έδειξε ένα trick ώστε να μπορούμε να δούμε πώς θα είμαστε σε δέκα χρόνια από τώρα. Όταν το δοκίμασα, είδα μπροστά μου την μαμά μου (το trick μπορείς να το μάθεις και να το κάνεις εδώ). Το πώς θα «γεράσουμε», λοιπόν, είναι θέμα γονιδιακό και γερνάμε συνήθως όπως η μαμά μας. Ας πούμε, αν η μαμά σου έχει ρυτίδες στο πόδι της χήνας το πιθανότερο είναι να έχεις κι εσύ μεγαλώνοντας. Κι αν η μαμά σου δεν γερνάει δεν θα συμβεί ούτε σε εσένα.

Τρανταχτό παράδειγμα, αυτό της Naomi Campbell και της μητέρας της, Valerie Morris-Campbell που πήγαν παρέα στα British Fashion Awards και έμοιαζαν περισσότερο σαν αδερφές παρά σαν μαμά και κόρη. Σημείωση: η Naomi είναι 47 και η μητέρα της 65!!!

I am so proud of my daughter @iamnaomicampbell in putting together such a beautiful tribute to @azzedinealaiaofficial and all the Alaïa daughters you looked absolutely amazing. Congratulations to all the Winners! Well deserved ? #FashionAwards2017 #London #tributetoazzedine #lovelynight #loveΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις


Κι εννοείται πως βλέποντας αυτές τις photo, πήγαμε πίσω στον λογαριασμό της μητέρας της Naomi η οποία φαίνεται να επισκέπτεται αρκετά συχνά τον δερματολόγο της David Bacman και το beauty μυστικό της είναι η θεραπεία Oxygen Facial που υπάρχει και στην Ελλάδα.

After the amazing #LambertzMN there is nothing more fabulous than going to @drdavidbacman and a having an oxygen face treatment one could wish to ever have. #skincare #treatment #drbacman #cologne #medispa #germany #feelinggood #relaxΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις


Πηγή tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr