Κύμα Οργής για την Μέγκαν Μαρκλ. Το Λάθος που Έκανε με το Μωρό της Αποδείχθηκε Μοιραίο.

H Meghan Markle βγήκε για μια οικογενειακή βόλτα με το μωρό Archie Harrison αυτή την εβδομάδα. Η δούκισσα του Sussex μαζί με τον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τον δούκα και την δούκισσα του Cambridge και τα παιδιά τους παρευρέθηκαν στην Ημέρα φιλανθρωπίας στο Billingbear Polo Club στο Berkshire.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ήταν ευχαριστημένοι που είδαν φωτογραφίες των δύο δουκισσών να περνούν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους. Ωστόσο, οι επικριτές αμφισβητούν ήδη τις μητρικές ικανότητες της Meghan.

Καθώς οι φωτογραφίες της εκδρομής έκαναν το γύρο του κόσμο online, οι επικριτές σχολίασαν με αρνητικό τον τρόπο με τον οποίο η Meghan κρατούσε αγκαλιά τον Archie σε μερικές φωτογραφίες. Πολλοί άνθρωποι αισθάνθηκαν ότι η δούκισσα αγωνιζόταν για να πιάσει καλά το μωρό 8 εβδομάδων. Οι αναρτήσεις με τις φωτογραφίες συγκέντρωσαν πολλά αρνητικά σχόλια.

«Θα σκεφτόσασταν πως μετά από οκτώ εβδομάδες θα ήξερε πώς να τον κρατήσει σωστά», σχολίασε κάποιος. «Φαίνεται εντελώς έξω από τα νερά της», έγραψε άλλος, προσθέτοντας, «Χρειάζεται κάποιον να της δείξει πώς να κρατάει ένα μωρό.»

Οι θαυμαστές της Meghan την υπερασπίστηκαν. Θεώρησαν ότι οι άνθρωποι αναζητούσαν απλά οτιδήποτε για να επικρίνουν στη νέα μαμά. Όταν τα σχόλια έκαναν συγκρίσεις μεταξύ της Meghan και της Kate, οι θαυμαστές τους αποστόμωσαν. Όπως σημείωσε ένας θαυμαστής, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε τις πρώτες στιγμές της μητρότητας της να ισοπεδωθούν εντελώς. Άλλοι επεσήμαναν ότι μπορεί να τον κρατάει με πιο προστατευτικό τρόπο από ότι συνήθως λόγω της παρουσίας των μέσων ενημέρωσης.

Παρά την κριτική, τόσο η Meghan όσο και ο Archie φάνηκαν ευτυχισμένοι να περνούν την ημέρα έξω. Ανυπομονούμε να δούμε όλα παιδιά της βασιλικής οικογένειας να μεγαλώνουν και να παίζουν!