Κτηνωδία! 8χρονος βασανίστηκε από τη μητέρα του και τον σύντροφό της επειδή νόμιζαν πως είναι ομοφυλόφιλος

Δε μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους, ότι μία 34χρονη μητέρα, με τη βοήθεια του συντρόφου της βασάνισαν τον 8χρονο γιο της υποβάλλοντάς τον σε απίστευτα μαρτύρια, επειδή νόμισαν πως είναι ομοφυλόφιλος.

Η μητέρα του 8χρονου θα πεθάνει στη φυλακή, ενώ ο σύντροφός της καταδικάστηκε σε θανατική ποινή για τον βασανισμό και τη δολοφονία τoυ Gabriel Fernandez.

Ήταν για 8 μήνες που βασάνιζαν τον μικρό Gabriel πριν από τον θάνατό του τον Μάιο του 2013. Του έριχναν σπρέι πιπεριού, του έριχναν με αεροβόλο στα γεννητικά του όργανα και τον ανάγκαζαν να τρώει τα περιττώματα γάτας και τον εμετό του.

Θα του έβαζαν κάλτσες στο στόμα και θα τον κλείδωναν σε ντουλάπα για να περιορίσουν τις κραυγές του. Ο μικρός Gabriel πέθανε από τα φριχτά βασανιστήρια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε ράγισμα στο κρανίο του, τρία σπασμένα πλευρά και σφαιρίδια στον πνεύμονά του.

«Για 8 μήνες κακοποιήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε χειρότερα από τους κρατούμενους πολέμου» δήλωσε ο εισαγγελέας στους δικαστές κατά τη διάρκεια της δίκης του αδίστακτου ζευγαριού.

Φριχτά βασανιστήρια στον 8χρονο
Ο μικρός Gabriel ζούσε με συγγενείς μετά τη γέννησή του το 2015. Αλλά τον πήραν πίσω η μητέρα του και ο Aguirre τον Οκτώβριο του 2012. Η δασκάλα του σήμανε τον συναγερμό στις αρχές όταν είδε τον μαθητή της να αιμορραγεί αφού τον είχε χτυπήσει η μητέρα του με ζώνη.
Ανησύχησε ακόμα περισσότερο όταν είδε τον μικρό Gabriel με ματωμένο χείλος, μαυρισμένα μάτια και μώλωπες στο πρόσωπο. Ωστόσο απορρίφθηκαν οι ανησυχίες της από κοινωνικό λειτουργό.

Λίγο πριν από τον θάνατό του, ένας σύμβουλος είχε καλέσει τις αρχές αφού βρήκε σημείωμα αυτοκτονίας που είχε γράψει ο μικρός Gabriel. Ένα αίτημα που και πάλι απορρίφθηκε από τις αρχές επειδή δεν υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο που σκόπευε να εκτελέσει. Δύο κοινωνικοί λειτουργοί και επόπτες απολύθηκαν μετά τις επανειλημμένες αδυναμίες να σώσουν τον μικρό Gabriel.

πηγή: thecaller.gr