Κρούσμα κορovoϊού στο J2US - Η ανακοίνωση για την Πηγή Δεβετζή
Www.true.gr

Κρούσμα κορovoϊού στο J2US – Η ανακοίνωση για την Πηγή Δεβετζή

Αναστάτωση έχει προκληθεί στους συντελεστές του Just The Two Of Us μετά την ενημέρωση από την ίδια την Πηγή Δεβετζή πως βρέθηκε θετική στον έλεγχο για κορονοϊό.

Ωστόσο όπως φαίνεται η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media έδρασε ταχύτατα και μεθοδικά προκειμένου να ελεγχθούν οι υπόλοιποι συντελεστές αλλά και εργαζόμενοί της για την προστασία από τον COVID-19 και πρόληψη για την εξάπλωσή του.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

«H Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου Just The 2 Of Us, με αίσθημα ευθύνης μας ενημέρωσε σήμερα πως βρέθηκε θετική στη νόσο COVID-19. Η Ολυμπιονίκης μέχρι σήμερα είναι ασυμπτωματική.


Με πρωτοβουλία της εταιρείας παραγωγής Barking Well, όλοι οι συντελεστές του σόου υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες.


Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται.

Η εταιρεία παραγωγής Barking Well και ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, όπως έπραξαν από την αρχή της πανδημίας, ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, των συνεργατών τους και της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας.»

Να αναφέρουμε ότι και στον προηγούμενο κύκλο του J2U από το OPEN η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media έκανε συνεχείς ελέγχους στους συντελεστές του για κορονοϊό λαμβάνοντας παράλληλα και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr