Κριτής στο «Just The 2 Of Us» ο τραγουδιστής-έκπληξη που δεν βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του Open και μίλησε για τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του «Just The 2 Of Us».

Η ηθοποιός θα συμπαρουσιάζει με τον Νίκο Κοκλώνη το μουσικό σόου και μιλώντας για τους τέσσερις κριτές ανέφερε ότι θα υπάρχουν τρεις σταθεροί και ένας guest.

Η ξανθιά ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε πολύ καλό δρόμο για να κλείσει στο σόου είναι οι συζητήσεις με έναν τραγουδιστή που αποφεύγει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ακόμα και ως απλός καλεσμένος.


Τη μεγάλη είδηση όμως έβγαλε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης που βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία και άφησε να εννοηθεί ότι ο ένας από τους σταθερούς κριτές θα είναι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

«Το δύσκολο είναι να κλειδώσει η κριτική επιτροπή, να ταιριάξουν οι χαρακτήρες και επειδή είναι απόφαση του διευθυντή προγράμματός μας δεν μπορώ να πω ακόμα ποιος θα είναι. Αν με ρωτάς σαν Νίκο θα σου πω ότι έχω στο μυαλό μου την κριτική επιτροπή. Κατά 99% θα είναι μαζί μας ένας πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης που έχει γράψει φοβερές επιτυχίες, για έναν καιρό όλα τα σουξέ από τον ίδιο γράφονταν, θα έχουμε 3 τραγουδιστές και φυσικά την Άντζελα Δημητρίου. Θα είναι 4 άτομα με έναν guest», ανέφερε ο παρουσιαστής.

πηγη: dailymedia.gr