Κρήτη: Στο νοσοκομείο οι 2 εφοριακοί που δέχθηκαν επίθεση μετά από έλεγχο

Με ρήξη τυμπάνου διαγνώσθηκε η ελεγκτής της ΑΑΔΕ που δέχθηκε επίθεση στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό για παραστατικά εμπορευμάτων. Άμεσα στο Ηράκλειο βρέθηκε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Οι δύο εφοριακοί που ξυλοκοπήθηκαν, ανήκουν σε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ Ηρακλείου. Σύμφωνα με το neakriti.gr όλα ξεκίνησαν όται πίστωσαν παράβαση στον οδηγό φορτηγού ζητώντας του κάποια παραπάνω στοιχεία. Εκείνος αντέδρασε πετώντας τους πέτρες ενώ γρονθοκόπησε τη γυναίκα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκαν τους περίμενε ο διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής.

Η γυναίκα φέρει αιμάτωμα στο αυτί από τη δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον οδηγό του φορτηγού, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε κάποιο άλλο σοβαρό τραύμα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί επίσημα και θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Ο δράστης, μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργο Φραγκιαδάκη, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους. Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή : newsbomb.gr